Az énekesnő és férje július 1-jén, egyszerre osztották meg közösen megírt, hivatalos nyilatkozatukat a válásukról.

Tömören Hayley és Chad válásáról

Tegnap délután, a soproni koncert másnapján jelentették be Gilberték, hogy már nem alkotnak egy párt. Hayley és férje egyszerre, az Instagramon osztották meg hivatalos, közösen megírt nyilatkozatukat. A posztok alatti kommentelés lehetőségét letiltották. Így szól a teljes írás magyarul:

Sokkal nehezebb összerakni egy ilyen bejelentést, mint azt bárki sejtené. A fekete-fehér szavak mögött valódi életek vannak. Álmatlan éjszakák, halogatás, szomorúság és félelem… Sajnos a végén teljesen mindegy, mert mindegyik pont ugyanúgy néz ki. Mint egy idióta nyilatkozat.

Nagyjából 10 évet voltunk együtt. Együtt nőttünk fel, és együtt éltünk meg rengeteg jót és számtalan kihívást is. Nehéz megpróbálni megérteni a saját szíved, ahogy egy kapcsolatban működik… és jó érzés odafigyelni valaki más szívére, a sajátodtól függetlenül. A házasság nem a gyengéknek való. A szerelem hatalmas rizikó. És rajtunk múlik, hogy reményteliek tudunk-e maradni, még akkor is, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy az elején reméltük.

Szeretnénk nyilvánosan bejelenteni – fájdalommal, és csak most az egyszer – hogy elválunk. Úgy érezzük, fontos, hogy arra is felhívjuk a figyelmet, hogy jól leszünk, sőt, közeli barátok maradunk, akik nem utálkozva néznek egymásra. Ezért nagyon hálásak vagyunk. Még akkor is, ha az ilyen szituációk teljesen megsemmisítőek. Továbbra is bátorítani és támogatni fogjuk egymást mind a magánéletünkben, mind szakmailag.

Remélhetőleg megértitek majd, hogy amin mi most személyesen keresztül megyünk, senki másra nem tartozik. Csak ránk. Ha bárkit ennél közelebb engednénk életünk ezen pillanatához, azzal megszégyenítenénk kettőnk közös múltját, és azt is, hogy sértetlenül tudjunk tovább haladni az életünkkel. Szeretnénk megköszönni mindkét zenekar rajongóinak a rengeteg kedvességet, amit ketten kaptunk tőlük annyi éven át. Köszönjük a családjainknak és a barátainknak, hogy velünk voltak jóban, rosszban.

Hayley és Chad

Mit tudunk az előzményekről?

A részletekbe nem szeretnénk belemenni, egyrészt azért, mert tiszteletben tartjuk Hayley kérését, másrészt azért sem, mert minden információ sokadkézből származik, soha senki nem erősítette meg őket. Annyi bizonyos, hogy a pár korábban, 2014 márciusában egyszer már szakított egy rövid időre, majd miután Chad eljegyezte Hayley-t 2014 karácsonyán, egy nagyobb baklövést követően az énekesnő lefújta az esküvőt. Röviddel ezután, 2016 februárjában mégis megtartották a ceremóniát, de nem tartott sokáig házasságuk.

Ami Hayley barátait illeti, Brian a tegnapi nap folyamán kedvelt egy Instagram-kommentet, amelyben egy rajongó azt írta, az énekesnő jobbat érdemel. Dakotah, H egyik gyerekkori barátja pedig annyit írt a Twitterre „tudtam”, de néhány perc múlva törölte is. Amennyire tudjuk, Zac és Taylor sosem voltak különösebben jóban Chaddel.

A pár egyébként szerelmük jeléül egymás nevének kezdőbetűit is magára varratta, azt egyelőre még nem tudjuk, megtartják-e a tetoválásokat, vagy esetleg leszedetik/lefedetik őket valamivel (ahogy Chad előző feleségével közös tetkójával is tette). Közös kutyusuk, Alf valószínűleg Hayley-nél marad majd.

Az alábbi New Found Glory/What’s Eating Gilbert-dalszövegekből további infókat is megtudhattok: Persistent, The Sound of Two Voices, Bad Mood. Ami pedig az After Laughtert illeti, sokat mondóak az alábbi szövegek: Pool, Forgiveness, Rose-Colored Boy.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?