Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Ahogy a Paramore, úgy mi is eltűntünk egy kicsit, hiszen az elmúlt bő négy évben nem sok megosztani való hír akadt a 2018 óta bújkáló együttesről. Ám a zenekar várhatóan idén visszatér, nemcsak a When We Were Young headlinereként, de ha szerencsések vagyunk, még ebben az évben piacra dobják hatodik nagylemezüket is, melynek készültét egy éve jelentették be hivatalosan. Na de mi is történt velük az elmúlt hónapokban?

Hayley két dokumentumfilmben is feltűnik

Habár a Paramore Hayley elmondása szerint már háromszor próbált dokumentumfilmet forgatni saját életútjáról, a tervek mindháromszor meghiúsultak. A legközelebbi doku, amiben kedvenc frontasszonyunkat láthatjuk majd, az a Failure 2023-ban érkezője lesz. A Los Angeles-i zenekar meghatározó szerepet töltött be a Paramore kezdeti éveiben, nem is meglepő tehát, hogy a banda Hayley-vel promózza jövőre érkező filmjét.

A zenekar neve egyébként onnan lehet ismerős számotokra, hogy a 2006-ban kiadott Summer Tic EP-n helyet foglaló Stuck On You egy Failure-feldolgozás és maga az EP címe is ebből a dalból ered.

https://www.youtube.com/watch?v=8RA656FSSuo&ab_channel=PetalsForArmor

Hay-t a Rock & Roll Hall of Fame beavatási ceremóniáján az HBO is megszólaltatta a Foo Fightershöz való kötődése okán, melyről egy rövidebb részletet alább be is ágyaztunk nektek:

NFT-jogokat foglalt le a Paramore

Elővigyázatosságból március környékén védjegyeket, köztük NFT-ket (nem helyettesíthető token) foglalt le a zenekar, megvédve magukat attól, hogy munkáikat és brandjüket mások jogosulatlanul, az ő beleegyezésük nélkül ne értékesíthessék az interneten.

Hayley Billie Eilishsel duettezett

Nemcsak egy koncertjén vett részt nézőként az elmúlt napokban, de a Coachellán társult is Billie mellé, hogy együtt előadják akusztikusan a Misery Businesst, amit a Paramore pár éve eltávolított a setlistjéről annak nőgyalázó dalszövege miatt. A szóban forgó részt a dalban Billie énekelte, de a „whore” szót ő is kihagyta belőle.

Ezen kívül Billie Happier Than Ever című slágerét is elduettezték.

Willow Smith új kollaborációja az All We Know Is Fallingról kölcsönöz

Talán túlzás nélkül állíthatjuk, Willow a mai pop-punk egyik legmainstreamebb arca. Az énekesnő már többször adott hangot a Paramore iránti rajongásának, a napokban például úgy, hogy legújabb duettjének alapja a Never Let This Gót idézi.

Megjelent a Petals for Armor — Flowers for Vases vinylcsomag

Újra kiadta két szólóalbumát Hayley, ezúttal egy közös vinylegyüttesben, melyhez fotóalbummal és naplóbejegyzésekkel teli kiskönyvet is párosított. Ezzel a lépéssel hivatalosan is lezárta egy időre szólókarrierjét az énekesnő, hogy újra teljes erőbedobással a Paramore-ra koncentrálhasson. Íme, pár sosem láttott fotó a csomagból.

Gőzerővel pörög a Good Dye Young

Az elmúlt hetekben hatodik születésnapját ünneplő hajfestékmárka megállás nélkül robog előre. A 2016-ban mindössze maroknyi színárnyalattal debütáló cég mára már globális hálózatot épített, minden kontinensen elérhetők, és repertoárjuk is jócskán kibővült — nemcsak a színeket illetően, de a termékeket nézve is. Magyarországra jelenleg az angol Beauty Bay weboldaláról lehet rendelni.

A két alapító, Hayley és Brian a napokban több rendezvényen is részt vettek, hogy promotálják közös vállalkozásukat, mely egyébként mostanában újított hajfestékeinek formuláján: még tartósabbra ígérik a termékeket, a hozzájuk tartozó csomagolásokon pedig szintén ügyködtek egy kicsit, hogy még közelebbi legyen a rajtuk szereplő szín és a hajfestékek valós árnyalata egymáshoz.

Kilenc évesek lettünk

Nemcsak a Good Dye Young ünnepelte születésnapját nemrég, hanem mi is. Nem tudjuk, hogyan és mikor, de a múlt héten, április 17-én kilenc éves lett a Paramore Hungary. Köszönjük nektek ezt a sok évet, amit velünk töltöttetek, ígérjük, amíg a Paramore van és létezik, (valószínűleg változó intenzitással, de) mi is itt leszünk. ❤️

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Idén érkezik a hatodik Paramore-album, reggeltől estig stúdiózik az együttes

Kaliforniában stúdiózik a banda, zúzósabb dalokra (is) számíthatunk.