Újabb hangfelvételt közölt Hayley, ismét új dal érkezhet

Kedvenc énekesnőnk egyáltalán nem tétlenkedik: a My Limb megjelenésének másnapján egy újabb, eddig még nem hallott szám részletét közölte a Flowers For Vases honlapján. A dolog érdekessége az, hogy ugyanezt, vagy legalábbis egy ehhez nagyon hasonló töredéket már december 17-én is feltöltött az Instagramjára.

A szóban forgó részlet a hivatalos honlapról beágyazva:

Vajon melyik szám fog megjelenni legközelebb a Flowers For Vasesről? Mutatjuk az esetleges lehetőségeket a Hayley telefonján őrzött voice memókból:

A My Limb is szerepelt ezen a listán

Mivel Hay mostani albumpromóciója elég rendkívüli – a My Limb CD-jét lerakta egy rajongó házának küszöbére azzal az üzenettel, hogy nyugodtan szivárogtassa ki a dalt –, elindultak a találgatások, mi van, ha a Flowers For Vases többi szerzeményével is hasonlóan jár el, és nekünk, a követőinek kell összerakni az album darabkáit. Mi ezt teljesen elképzelhetőnek tartjuk!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.