Befutott Hayley Williams új dala, a My Limb

Pár napja írtunk róla, hogy a tegnapi Farkasholdra vártuk Hayley új dalát, a My Limbet, és a jóslatunk valóban igaznak bizonyult, mivel éjszaka úgymond debütált az új szám.

A dal megjelenése rendkívül különös módon történt. Hétköznapi előadók feltöltik a Spotify-ra, a YouTube-ra, aztán posztolnak egy linket hozzá, de nem, Hayley-nek ez túl egyszerű lett volna.

Most leteszünk Nashville-ben Carly háza elé egy Sanctuary-gyertyát és egy CD-t az új dalommal, a My Limbbel. Remélem, ha épp kinéz az ablakon, nem fogja azt hinni, hogy gyilkolni jöttem.

– mondta az autójában az Instagramra feltöltött sztoriban, majd a videó hátralévő részében azt figyelhettük, hogy odaér a lány háza elé, leteszi a tárgyakat, dudál egyet és elhajt.

Carly, aki egyébként egy rajongó, teljesen jogosan hihette volna azt, hogy valaki megölni készül őt, mivel Hay az elmúlt egy héten elég morbid játékot játszott: az esküvői ruhájának darabjaiba bugyolálta műanyagbabák végtagjait, majd elpostázta a csomagokat kb. egy tucat rajongónak. Szárnyra keltek olyan találgatások, hogy a Flowers For Vases többi dalát is fanatikusokkal „szivárogtatja ki”.

„Hayley Williams nektek is odakocsikázott a házatokhoz, hogy letegyen egy gyertyát és egy CD-t az új dalával, vagy nektek normális éjszakátok van?”írta Carly a Twitteren.

Nem tudjuk, mit gondoljunk erről a különös promóról, de nekünk eléggé bejön a My Limb, különösen a Petals For Armor melankóliája után! Hallgassátok meg alább és írjátok meg nekünk a Facebookon, nektek hogy tetszett!

A My Limb dalszövegfordítását itt találjátok.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Paramore: Februárban új album, itt a címadó dal

Utoljára több mint öt éve rukkoltak elő új zenével.