Flowers For Vases: Megtörte a csendet Hayley, ezt tudjuk most

Pár napja írtunk arról, hogy a hayleywilliams.com átirányít minket egy új domainre, ahol rejtélyes hangfelvételeket hallhatunk az énekesnőtől. Az első hangfájl azóta már eltűnt a honlap kezdőlapjáról, de a szerveren még megtalálható – be is ágyaztuk a bekezdés alá, meghallgathatjátok. Hayley azt ismételgeti benne: „my limb”, azaz „a végtagom”.

Hogy ez miért is bír nagy jelentőséggel, arról itt írtunk részletesebben. Legutóbbi beszámolónk óta már 4 lábnál és 4 karnál járunk, és az is kiderült, hogy az anyag, amibe a műanyagokat bugyolálják, Hay esküvői ruhájából származik. A Dead Horse klipje kapcsán korábban már írtunk hasonló témáról.

Nem az én szavaim, nem az én fiókom. Mindenestre köszi, hogy érdeklődtök.

– írta Hayley annak kapcsán, hogy a napokban elszaporodtak a hamis Flower For Vases-fiókok a közösségi médiában. Egyelőre semmi mást nem nyilatkozott, de mivel nem is cáfolt semmit – és ennél a pontnál már tényleg nem is lehetne –, tényként van kezelve új albumának érkezése.

Mikorra várhatunk ízelítőt?

Röviden: hivatalos információ hiányában minden csak spekuláció, de nagyon úgy tűnik, a csütörtöki teliholddal érkezik valami újdonság.

Részletesebben: Hayley éjszaka lájkolt egy tavaly márciusi tweetet, ami lényegében egy cikk olyan emlékművekről, amit azoknak emeltek, akik hirtelen vesztették életüket egy bizonyos helyen, vagy túlélték, de életük azon a ponton gyökeresen megváltozott. Itt hivatkoznak a Farkasokkal futó asszonyok című könyvre, amit az évek során kedvenc énekesnőnk többször is megemlített már; utalt rá, hogy nagyban inspirálta a Petals For Armort is.

Na de honnan jön mindebből a csütörtöki dátum? Bár sokan ezt is tényként kezelik, mi nem, és nem is szeretnénk akként közölni. Információnak nem, tényleg csak spekulációnak neveznénk, és abból is a megbízhatatlan fajta, de csütörtökön telihold lesz, és 1) Hayley az elmúlt időszakban elég sok képénél hagyott – akár indokolatlanul – teliholdas emojit, 2) mivel a januári teliholdat Farkasholdnak is hívják, valószínűnek tartják, hogy aznap fog valami történni.

Az említett tweetben így néznek ki az emlékhelyek egyébként…

… és így néz ki a Flowers For Vases borítója. Ha minket kérdeztek, szerintünk kizárt, hogy véletlenül felbukkant volna az idővonalán egy tavaly márciusi tweet, és véletlenül pont ugyanazt ábrázolná, amit a FFV illusztrációja is.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.