Befutott Hayley Tegan and Sara-feldolgozása

Nem is emlékszünk, mikor, pontosan hány hónapja jelentették be, hogy a híres kanadai ikerpár feldolgozásalbummal rukkol elő, de a napokban végre meg is jelent a lemez, ami elég rendhagyóra sikerült. Rendhagyó, mivel az albumon nem ők dolgozzák fel más előadók dalait, hanem éppen fordítva, így került fel a korongra Hayley is, aki a lányoktól a Nineteent értelmezi újra.

A The Con X: Covers egyébként a 10 évvel ezelőtt megjelent The Con című lemezt ünnepli, az eladásokból befolyt bevételek pedig mind jótékony célra fordulnak majd. A pénzösszegeket a The Tegan and Sara Foundation kapja majd, mely az LMBTQ lányközösségért küzd. (Mint tudjuk, az ikerpár mindkét tagja saját neméhez vonzódik, így egyáltalán nem meglepő, miért harcol az alapítvány.)

Hayley feldolgozását feljebb hallgathatjátok meg, ha a dalszövegfordításra is kíváncsiak vagytok, azt pedig itt érhetitek el.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Paramore: Februárban új album, itt a címadó dal

Utoljára több mint öt éve rukkoltak elő új zenével.

Vélemény, hozzászólás?