Legalábbis a világ legnagyobb számban fogyó rockmagazinjának szerkesztői szerint.

Hayley Williams a világ negyedik legnagyobb rocksztárja

Legalábbis a világ legnagyobb számban fogyó rockmagazinjának szerkesztői szerint. Nemrég szervezték meg ugyanis az idei Relentless Kerrang!-gálát, ahol amellett, hogy Hayley megnyerte a legjobb tweetelőnek járó díjat, a világ negyedik legnagyobb rocksztárjának is kikiáltották. Az 50 nevet felsorakoztató listán Angus Young (AC/DC), Corey Taylor (Slipknot) és Oli Sykes (Bring Me The Horizon) előzték meg, ő pedig többek között olyanokat utasított maga mögé, mint Gerard Way, Dave Grohl (Foo Fighters), Alex Gashkarth (All Time Low), Chester Bennington (Linkin Park), Billie Joe Armstrong (Green Day) és Slash.

Hogy mivel érdemelte ki Hayley, hogy a világ ma is élő legnagyobb női rocksztárjaként tartsák számon? Nézzétek meg a legutóbbi turné egyik legenergikusabb koncertfelvételét!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?