Ilyen energikus előadást még sosem láttál a Paramore-tól!

Oké, tudjuk, hogy a Paramore-t 11 éve azért szerződtette le a Fueled By Ramen, mert tátva maradt a szájuk, miután először látták őket élőben (Hayley alig volt 15 éves), és mi is ismerjük a banda képességeit, de azt hittük, hogy a Let The Flames Begin – Part II párosnál hatalmasabbat ezzel az albummal nem alkothatnak már, ami a fellépéseket illeti.

Hát tévedtünk. Tegnap indult ugyanis az együttes érazáró turnéja, amin a címadó dalt, a Future-t is előadják, és már maga a tudat, hogy egy 21 számot magában foglaló setlist legvégén még erre van energiájuk/energiája egy másfél méteres nőnek, elképesztő. Hayley kétségtelenül most van a csúcson, hangilag és színpadi jelenlétben is.

A fentebb található felvétel 2:58 körül kezd érdekessé válni, és még ha nem is szeretjük annyira a post-rockot, mindenképp megéri végignézni a videót!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Káromkodós outrót kapott a Dead Horse

Három dalt adott elő a Tiny Desk koncert keretében, melyet a Dead Horse-szal zárt.

Vélemény, hozzászólás?