Hayley inspirálja az új albummal érkező Demi Lovatót

Demi Lovato tagadhatatlanul napjaink egyik legsikeresebb és legkeresettebb énekesnője, aki 2007 óta ívelő karrierje során négy stúdióalbumot dobott a piacra, a legújabb, Confident című nagylemeze pedig várhatóan hat hét múlva debütál, amiről a szemfülesebbek már két dalt is hallhattak: a Cool for the Summert és a címadó Confidentet.

Mint többször írtuk – pl. itt –, Demi hatalmas Paramore-rajongó, és mikor az őt inspiráló személyekről kérdezik, a listán sosem felejti el megemlíteni Hayley nevét. Így történt ez egy exkluzív Entartainment Weekly-s interjúban is a napokban, ahol elmondta: érkező korongján a szexisebb dalok mellett több lélekkel teli, lélekmozdító mondanivalóval rendelkező szám is helyet kap, és bár egyáltalán nem kell balladák csokrára gondolni, itt is lesznek viszont gospel kórusos elemek.

Pat [Benatar] volt az egyik legnagyobb előadó, aki az utam során inspirált. Nincs túl sok erős női énekesnő a rockiparban. Hayley Williamsre mindig is felnéztem, hiszen totál olyan, mint Pat. Nem szeretném, ha a rock-inspirálta zene eltűnne.

— mondta Demi, aki amúgy Hayley-vel alapítana együttest, ha tehetné.

Az énekesnő aktuális kislemezét a posztunk tetején hallgathatjátok meg, a vele kapcsolatos friss hírekért pedig keressétek barátainkat a Facebookon!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?