Lássuk, mely világsztárok rajonganak még annyira a Paramore-ért, mint mi!

Sztárok, akik odavannak a Paramore-ért

Nemcsak mi, rajongók jövünk lázba, ha a Paramore-ról van szó, de a sztárok között is akad szép számmal olyan, aki él-hal a bandáért. Mint már írtuk, a One Direction énekese, Harry Styles például szinte a kezdetektől odavan az együttesért – Hayley lenyűgöző hangjáról áradozott is a Twitteren –, de többek között Demi Lovato, Selena Gomez, Jessie J és Adam Lambert sem lógnak ki a rajongók sorából.

A Lovato család

A Disney Channel felfedezettje, Demi Lovato tipikusan az a fajta rajongó, aki fejből tudja az összes dalszöveget. Többször csiripelt már a Twitteren a Paramore-ról – legtöbbször valami idézetet osztott meg. Legutóbb Hayley is szóba elegyedett vele, mikor a Still Into You-ról áradozott.

Demi több koncerten tiszteletét tette már, a jelek szerint pedig a család többi tagja sem marad ki a jóból, ugyanis kishúga, a Született feleségekből ismert Maddie is aktívan látogatja mostanában a show-kat. A 12 éves színésznő épp pár hete ostromolt meg egyet barátnőivel, amiről több közösségi profilján is beszámolt.

cats (1)

Érdekességképp még hozzátesszük, hogy bár valószínűleg nem Demin múlott, de a Grace klinikában kapott szerepében egy Hayley nevű lányt alakított.

Update: Demi életrajzi könyvében idézett a Paramore-tól.

Update #2: Ehhez nincs is mit hozzáfűzni.

Update #3: Demi azt vallotta, Hayley és Pat Benetar hatottak a leginspirálóbban a karrierjét illetően, és ha lehetne, Hayley-vel együtt alakítana egy lánybandát.

Adam Lambert

Ő az, aki sosem adja fel. Kismilliószor próbálta már felkelteni magára a banda figyelmét a Twitteren, de eddig sajnos egy retweetnél többet nem sikerült elérnie. Mindenesetre meg van veszve a Now-ért és Hayley-ért is.

Adam egyébként jelenleg együtt dolgozik Demivel a Glee-ben, ahol egyszer már feldolgozták a The Only Exceptiont.

Cory Monteith

Ha már a musicalsorozatnál tartunk, ne felejtsük el megemlíteni a néhány hónapja tragikusan elhunyt Coryt, aki személyesen is ismerte kedvenc énekesnőnket, hiszen egyszer bevezette őt a forgatások kulisszái mögé. Cory többször is hangoztatta, milyen kedves volt szívének a banda.

clipboard10-vert

Selena Gomez

Nem tudjuk, hogy a Slow Down énekesnője még ugyanúgy szereti-e a Paramore-t, ahogy régen tette, de az biztos, hogy egykoron a legnagyobb kedvence volt a zenekar. Akkori barátnőjével, a már említett Demi Lovatóval webkamerán is megosztották a világgal, melyik a kedvenc daluk a csapattól. A válaszért tekerjünk 4:15-höz a videóban.

Egy másik videóban elmondta, hogy a Paramore lemezét hamarabb vásárolta meg, mint a sajátját! (Háttérben egy Paramore-poszter a falon.)

Itt pedig egy harmadik bizonyíték, mennyire odavoltak Demivel a zenekarért. A videóban 4:07 után gondolkodás nélkül rávágják, hogy a kedvenc együttesük a Paramore.

Jessie J

Jess kicsit lejáratta magát, mikor úgy nyilatkozott a Paramore-ról, mint egy személyről, de elnézzük neki, mivel az egekig magasztalta Hayley-t. Szerinte ő az egyik legjobb előadóművész, és szívesen fellépne vele.

Reméljük, azért azzal tisztában van, hogy a Rihanna által feldolgozott Airplanes bizony nem az együttesé.

Harry Styles

A cikk tetején linkelt tweet mellett van egy alsó hangon is igen érdekes képünk a One Direction-tagról, amin még tinédzserként (fél)pucéran fekszik az ágyban egy Paramore-poszter alatt. Csak 18 éven felülieknek!

Bónusz: Niall Horan (szintén 1D) és Hayley.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?