A srácok leforgatták az Ain't It Fun új klipjét!

Leforgatta az új Ain’t It Fun-klipet a Paramore

A banda pár órája tett közzé egy képet a hivatalos Facebook-oldalán, melyhez azt írták, hogy leforgatták az Ain’t It Fun klipjét, ám ezúttal tényleg.

Először nyár végén röppent fel a hír, hogy a következő kislemez az említett dal lesz. A srácok két turné között fel is vettek egy videót a számhoz, ám a megjelenés váratott magára. Mikor már mindenki találgatni kezdett, hogy vajon mi történt a felvétellel, Hayley törte meg a csendet a Tumblr-profilján, ahol a következőket írta:

Úgy fest, a klip felvétele és utómunkálatai nem lettek egészen szórakoztatóak. BASSZUS! Szóval, hogy rövidre fogjuk a dolgokat és elkerüljük a pletykákat, nem voltunk boldogok az eredménnyel, úgyhogy úgy döntöttünk; nem jön ki a videó.

Ezt követően a Paramore gyorsan leforgatta és megjelentette a Daydreaming kisfilmjét, ami csak az Egyesült Királyságban lett kislemez, majd Hayley elmondta azt is, hogy nem feledkeznek meg az Ain’t It Funról, mert a banda úgy érzi, ez egy olyan dal, ami megérdemel egy videót, de meg kell találniuk a megfelelő módot az elkészítésére. Úgy néz ki, ez sikerült is, úgyhogy kíváncsian várjuk a végeredményt!

Az alábbi kép a forgatáson készült, és ha jobban megnézzük, láthatjuk, hogy énekesnőnk újra visszavágatta frufruját.

1475817_10150354504679963_855970693_n

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?