Főoldal / Zenei hírek, premierek / Klippremier / Megjelentette a Daydreaming klipjét a Paramore

Megjelentette a Daydreaming klipjét a Paramore

Július végén már mind türelmetlenül vártuk, hogy jöjjön az Ain’t It Fun klipje – promóképeket is láttunk, egy fotót a forgatásról, plusz a kislemezborítót is megleshettük –, ám ez sajnos elmaradt. Hayley pár hete egy Tumblr-bejegyzésben jelentette be, hogy a végeredménnyel nem voltak elégedettek, ezért nem mutatják be a videót, de remélik, hogy egyszer majd pótolhatják a kimaradást.

Napokkal a nyilatkozat előtt a Twitteren felröppent a hír, miszerint a londoni Wembley arénában leforgatták a Daydreaming klipjét, melyet akkor még senki nem erősített meg, de több rajongó is azt vallotta, hogy a biztonságiak szerint azért volt rengeteg profi operatőr a show-kon, mert rögzítették a videoklipet – ez pedig igaznak is bizonyult.

A videóban a koncertfelvételek mellett két lány útját kísérhetjük végig, valamint bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé is. A kislemez csak az Egyesült Királyságban jelent meg.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Váratlan: Megjelentette a Caught In The Middle klipjét a Paramore

A semmiből debütált az együttes legújabb kisfilmje.