Megjelentette a Daydreaming klipjét a Paramore

Július végén már mind türelmetlenül vártuk, hogy jöjjön az Ain’t It Fun klipje – promóképeket is láttunk, egy fotót a forgatásról, plusz a kislemezborítót is megleshettük –, ám ez sajnos elmaradt. Hayley pár hete egy Tumblr-bejegyzésben jelentette be, hogy a végeredménnyel nem voltak elégedettek, ezért nem mutatják be a videót, de remélik, hogy egyszer majd pótolhatják a kimaradást.

Napokkal a nyilatkozat előtt a Twitteren felröppent a hír, miszerint a londoni Wembley arénában leforgatták a Daydreaming klipjét, melyet akkor még senki nem erősített meg, de több rajongó is azt vallotta, hogy a biztonságiak szerint azért volt rengeteg profi operatőr a show-kon, mert rögzítették a videoklipet – ez pedig igaznak is bizonyult.

A videóban a koncertfelvételek mellett két lány útját kísérhetjük végig, valamint bepillantást nyerhetünk a kulisszák mögé is. A kislemez csak az Egyesült Királyságban jelent meg.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Pörgős kisfilmmel debütált a The News

Zúzós dallal és izgalmas klippel promózza tovább hatodik albumát a zenekar.

Vélemény, hozzászólás?