Durván homofóbkodott Josh Farro, így reagált Hayley és Jeremy

Bár úgy tűnt, a tíz évvel ezelőtti kiválás óta rendeződött Hayley és Josh kapcsolata, pár órája újra egymásnak feszült a két fél. Josh a Facebookon tett egy homofób megjegyzést, ami futott egy gyors kört a Twitteren, és a rajongók által Hayley-hez is eljutott.

„El kellene fogadnunk, hogy a pedofília egy szexuális preferencia.” – mondta az első beszélő. Nem, nem kéne elfogadnunk. Ez ugyanúgy egy perverzió, ahogy a homoszexualitás is az. „A szexuális irányultságról beszélünk, valamiről, amin nem tudunk változtatni.” – mondta a második felszólaló. Azaz mintha csak a pedofíliát is el kéne fogadnunk. Ez egy gondosan megalapozott taktika, hogy kimossuk az emberek agyát, amíg toleránsak nem lesznek. Aztán toleránsból elfogadók. Aztán elfogadóból pártfogók. Inkább ne.

– kommentálta a Facebookon Josh a gondolatait, amiről screenshot is készült.

„Nem véletlen, hogy már csak hárman vagyunk a Paramore-ban. Meglepi, utálkozók, nem én vagyok az oka. A Paramore nem tűri el a vallásosan/politikailag dogmatikus hiedelmeket, melyek miatt az LGBTQ+ barátaink, rajongóink és családtagjaink elveszettnek és reménytelennek érzik a helyzetüket. És tudjátok, ha ez nektek nem oké, nyugodtan elhúzhattok oda, ahova a múltbéli Paramore tagok is mentek, azaz szó szerint bárhova a banda környezetén kívül. A Paramore LGBTQ+ családjának pedig üzenem (Brian, itt most közvetlen hozzád szólok), hogy tele vagy szeretettel és szeretve vagy.”

reagált Hayley, majd később Jeremy Davis is felszólt egy videóban, ahol elmondja: ő mindenkit szeret.

Joshról egyébként köztudott, hogy mélyen vallásos, a 2010-ben publikált botrányos búcsúlevelében vallási dolgokra is hivatkozva támadt Hayley-re. Az ex-Paramore-tag korábban váltott már ki ellenszenvet volt rajongóiból azzal is, hogy megosztott egy bejegyzést, melyben mindenkit felszólít, hiába tárgyiasítja a nőket, mindenki szavazzon Donald Trumpra, mert ő támogatja a fegyvertartást.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.