Hayley bejelentette: új dalokon dolgozik a Paramore

A Paramore Hiatus Counter talán a Twitter legszomorúbb fiókja volt, ugyanis azt számolgatta, hány napja inaktív kedvenc együttesünk. Azért írjuk múlt időben, mert 958 nap kihagyás után – amit a Paramore legutolsó koncertjétől számoltak – Hayley bejelentette egy streamben az éjszaka során, hogy új dalokon dolgoznak Taylorral és Zackel.

Hayley válását követően az elmúlt években sok dolgot kipróbált terápiás jelleggel. Amellett, hogy szakemberhez járt – és jár a mai napig –, elkezdett otthon zöldségeket nevelni, sőt idén gyógyteákat is piacra dobott. Szemmel láthatóan nagyon természetközelivé vált, és ezt mi sem szemlélteti jobban, mint két szólóalbuma, melyeken több ízben bukkannak fel virág- és növénymotívumok – és nem csak a címükben: Petals for Armor és Flowers for Vases.

Miért fontos ezt megemlíteni a 6more kapcsán? Tegnap ünnepeltük világszerte a Föld napját, és ennek alkalmából a Paramore jótékonysági gyűjtést szervezett, ahol póló és kulacs vásárlásával lehetett hozzájárulni céljuk eléréséhez. Hayley az éjszaka élőben streamelte, hol tart a gyűjtés, és a videó végén bejelentette azt, amire hónapok óta vártunk: készülnek az új Paramore-dalok.

Aki a saját fülével/szemével szeretné hallani/látni, feliratoztuk a stream azon részét, melyben mindez elhangzik.

Érdekesség, hogy ez lesz az első Paramore-album, amit nem előzött meg tagváltás a zenekarban: az AWKIF Jeremy nélkül készült, a RIOT! már Jeremyvel, a BNE előtt Taylor is hivatalosan beszállt a zenekarba, a self-titled előtt Farróék kiszálltak, illetve az After Laughter előtt Jeremy távozott és Zac visszajött. Ha minden igaz, a hatodik Paramore-album ugyanazzal a trióval készül, amivel az előtte lévő: Hayley, Zac és Taylor.

Készen álltok a 6more-ra?

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.