Lekurvázták Hayley-t a Twitteren, így csinált pénzt belőle az énekesnő

Hayley már többször reagált olyan tweetekre, amikben csak leírták a nevét, de @kukaccal nem jelölték meg. Valószínűleg egy keresés során bukkant rá február 28-án arra a Twitter-posztra is, melyben valaki úgy hivatkozott rá, hogy „tiny Hot Topic bitch”.

Az énekesnő nem hagyta szó nélkül, azt reagálta rá, hogy felveszi a twitteres bemutatkozásába az ominózus mondatrészt. Így is tett, de a sztori itt nem állt meg: a „tiny Hot Topic bitch” kifejezés annyiszor, de annyiszor feljött a közösségi médián az elmúlt hetekben, hogy megszületett Hayley és a Hot Topic szerelemgyereke:

A póló mellett elérhető egy kapucnis pulcsi is ugyanezzel a designnal, előbbi kb. 7 000 forintért, utóbbi 17 000-ért kapható online – vagyis az lesz, ha újra elérhetővé válik a webshop, ugyanis akkora volt az érdeklődés, hogy – mint Hayley is írta – az oldal összeomlott.

Szerintünk zseniális és ikonikus.

Frissítés:

A bevételek 100%-át jótékonysági célokra fordítják.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.