Kedves ajándékot kapott Hayley Halsey-tól

Hayley 2015-ben indította el saját cégét, az azóta is dübörgő, egyre több termékkel jelentkező és egyre nagyobb sikereket elérő Good Dye Youngot. Kedvenc frontasszonyunk főként hajfestékeket gyártó és forgalmazó vállalkozása nemcsak vegán, de 100% cruelty free is, azaz amellett, hogy termékeik nem tartalmaznak állati eredetű dolgokat, nem is tesztelik őket állatokon.

Bár megkerülhetetlen, de ha esetleg valaki mégse ismerné, Halsey egy magyar származású amerikai énekesnő, aki 2015-ben robbant be a köztudatba, azóta pedig ontja magából a nagyobbnál nagyobb popslágereket és jobbnál jobb albumokat. Nagyon úgy fest, ő sem szeretett volna lemaradni a szépségipar által nyújtott lehetőségekről, ezért az elmúlt hetekben ő is elindította saját márkáját, a sminktermékben utazó About-Face-t, melynek pár termékét Hayley-nek is elküldte ajándékba.

Arra sétáltam ma be a Good Dye Younghoz, hogy az asztalon várt az About-Face promója, amit Miss Halsey küldött. Hatalmas gratuláció az induláshoz, Halsey! Egy cruelty free szépségmárka tulajdonosaként annyit mondok egy másik cruelty free szépségmárka tulajdonosának, hogy ez egy őrült út, de teljesen megéri!

– áll Hay Instagram-sztorijában.

Bevalljuk, mi egyformán rajongunk mindkét énekesnőért, és ha nem tévedünk, ilyenkor szokták azt mondani, hogy COLLAB PLEASE!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.