Kiszivárgott a dallista, pénteken érkezhet Hayley második szólóalbuma

A My Limb megjelenése előtt fenntartásokkal álltunk a Twitteren terjedő pletykákhoz, ám mint a dalpremier napján kiderült, minden híresztelés igaznak bizonyult. A napokban újra beindult a pusmogás, mégpedig annak kapcsán, hogy 5-én, azaz pénteken debütálhat Hayley második szólóalbuma, a Flowers For Vases.

A felvezető kislemez, a már említett My Limb marketingstratégiája rendhagyó volt: Hay megcsonkított Barbie-babák végtagjait postázta rajongóinak (my limb = végtagom), és a dalt is úgy mutatta be szivárogtatta ki, hogy a CD-re írt kislemezt lerakta egy követője küszöbére, megengedve neki, hogy feltöltse a számot az internetre.

Kiindulva abból, hogy a My Limb premiere előtt végtagokat postázott, sokatmondónak tűnik legújabb szórakozása: újfent virágokat juttat el rajongói otthonába, burkoltan utalva ezzel arra, hogy a Flowers For Vases megjelenése előtt állunk. Natalie például 12 fekete rózsát kapott azzal az üzenettel, hogy „Flowers for your vases”, azaz „virágok a vázáidba”:

A Genius dalszövegadatbázisába egyébként felkerült egy KYRH című szám szövege, aminek megjelenési dátumát péntekre datálják.

Hayley természetesen egy szót sem nyilatkozott – a My Limb kapcsán se tette –, viszont Instagramját ellepte új dalszövegrészletekkel és grafikákkal. A Flowers For Vases albumborítója is napról napra teljesedik ki.

Ti mit gondoltok, lehet valóságalapja ezeknek a Twitteren terjedő híreknek? Mi kíváncsiak vagyunk, mire ébredünk pénteken (vagy az időzónák miatt hétvégén)! Írjátok meg nekünk alább hozzászólásban, ti mire számítotok!

Frissítés:

A Genius oldalára felkerült az album – vélhető – dallistája is.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.