Petals for Armor: Ezt kell tudnod a május 8-án megjelenő albumról

12 nap múlva debütál Hayley legelső szólóalbuma, a Petals for Armor, melynek kétharmada már elérhető, ugyanis az énekesnő január óta folyamatosan ontja magából új dalait. A Simmer, a Leave It Alone, a Cinnamon, a Creepin’ és a Sudden Desire mind az első EP-n kaptak helyet, melyről be is számoltunk, ám azóta újabb öt dal jelent meg: a girl powerös Roses/Lotus/Violet/Iris, az Over Yet, a Brianről szóló My Friend, a Why We Ever, és talán az eddigi legpoposabb hangzású, After Laughterre emlékeztető Dead Horse. Ezeket az alábbi posztba mind beágyaztuk.

Petals for Armor III.

A 15 dalból álló album utolsó 5 szerzeményéről legfőképp azt érdemes tudni, hogy ezek már nem jelennek meg május 8 előtt, illetve fontos megemlíteni azt is, hogy a következő kifejezések írják majd legjobban körül őket: félelem; intimitás; tiszta érzelem; gyógyulás; megváltás; visszakapcsolódás; elfogadás. A még meg nem jelent öt dalból háromnak már tudjuk a címét, mégpedig: Pure Love, Taken és Watch Me While I Bloom.

És ha már bloomról (virágzás) van szó, Hayley szándékosan osztotta három részre albumát. A tavaszodással hozza párhuzamba a különböző EP-ket: először jöttek a sötétebb dalok, és ahogy fokozatosan megyünk a nyárba, a melegebb időbe, úgy érkeznek a poposabb, vidámabb, pozitívabb dallamok is – vallotta be az Instagramon.

Videoklipek

Az első EP klipjeiről többször beszámoltunk már, a második EP dalaihoz viszont eddig nem forgott klip, csak werk videókból összevágott montázs. Hayley elmondása szerint a Dead Horse biztosan kap majd egy kisfilmet.

Turné

Az idén májusra behirdetett turnét a COVID-19 miatt hivatalosan is eltolták 2021-re. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumokra, melyeket a menedzsment ígérete szerint hamarosan bejelentenek.

Dalszövegfordítások

Sajnos a dalszövegfordításokkal is elcsúsztunk, a már meglévőket itt találjátok. Az újak már készülnek, ezekről szokás szerint a Facebook-oldalunkon értesülhettek a következő napokban.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Paramore: Februárban új album, itt a címadó dal

Utoljára több mint öt éve rukkoltak elő új zenével.

Vélemény, hozzászólás?