Főoldal / Cikkek és interjúfordítások / Kimosható hajpasztával újít a Good Dye Young

Kimosható hajpasztával újít a Good Dye Young

Nem vicc, pózerpaszta (Poser Paste) néven új termékeket dob piacra Hayley és Brian közös cége, a Good Dye Young. Hivatalosan tegnap jelentették be az Allure magazin instagramos live-jában, ahol a srácok be is mutatták, pontosan miről van szó.

Az új készítmények kimoshatók, ahogy írják is a honlapjukon: wear & wash, és akár a féltartós hajfestéküknél, a színek itt is bátran keverhetők. A paszta a legsötétebb hajon is alkalmazható, összetevői listáját nézve pedig szintén vegán és kegyetlenségtől mentes termékekről van szó. Felvitel előtt tehát nincs szükség szőkítésre, és megszáradt, nem vizes hajra ajánlott az applikálása. Alkalmazás után használható hajszárító és hajvasaló is.

Na de, hogy lássátok is, miről zagyválunk:

Következő Előző
Következő Előző

A Poser Paste egyelőre csak előrendelhető, október 16-ától lesz elérhető. Az ára 4 dollárral magasabb, mint a hagyományos festéké, így 18 dolcsi (kb. 4 770 jómagyar forint) mélyen a zsebünkbe kell nyúlni egy tégelyért. Első körben csak a Riot (narancs), a Blue Ruin (kék), a Steal My Sunshine (sárga) és az Ex-Girl (pink) árnyalataiban lehet betankolni belőlük. Hayley-ék azoknak szánják a produktumokat, akik nem akarnak vagy nem tudnak elköteleződni egy extrém szín mellett, pl. a munkahelyük vagy akár a szüleik miatt.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Szívhez szóló monológban köszönte meg a Paramore támogatását Lindsey Byrnes

Az Instagramon engedte szabadjára érzéseit a fotós.