Kiderült, miről szól a Paramore első dala

Bár tudjuk, hogy Hayley személyes Instagram-profilja évek óta inaktív, azért az énekesnő az együttes oldalán szorgosan válaszolgat a nekik szegezett kérdéseknek. Így történt ez nemrég is, mikor egy rajongójuk a Conspiracy (aka a Paramore első dala) jelentéséről faggatózott. Az énekesnő így felelt:

Gyerekek voltunk még, amikor írtuk, és akkoriban sokat foglalkoztatott a hatalommal való visszaélés gondolata. Nem arra gondolok, amikor utálod a szüleidet, hanem sokkal inkább arra, amikor még keresed önmagad. Anno rengeteg döntésem befolyásolták vagy akár írták felül idősebb, erősebb emberek. Az egyik legkirályabb dolog ezzel a dallal kapcsolatban egyébként az, hogy a szövege eredetileg egy vers volt, még mielőtt bekerültem volna a bandába… Aztán amikor eljátszották a dal alapjait, ráénekeltem a sorokat, csak úgy, össze-vissza dallamokkal. Végül ez lett az első szám, amit valaha együtt írtunk, 2003 januárjában. Nehéz már visszaemlékeznem, de valahogy így volt.

A dal magyar szövegét egyébként itt olvashatjátok el.

647ede1691e947176c301e89bb03b5a3

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Így önt beléd lelket Hayley Williams – magyar feliratos videó!

Ezt tanácsolja Hayley azoknak, akik a gyerekkori énjéhez hasonlóan nem tudnak beilleszkedni a társadalomba.

Vélemény, hozzászólás?