Így önt beléd lelket Hayley Williams – magyar feliratos videó!

Yay! Megpróbáltuk, de öt nap szabadság után rájöttünk, hogy igazából sehogy nem tudunk létezni a Paramore Hungary nélkül, meg aztán nélkületek se (olvastuk a facebookos hozzászólásaitokat), szóval egy vérfrissítés után vissza is térünk, bármennyire „paramórtalan” időket élünk.

Mint két és fél év alatt többen is észrevehettétek, ilyenkor a kedvenc elfoglaltságunk az, hogy jó mélyen visszanyúlunk a múltba és előkaparunk 10 évvel ezelőtti fotókat, rég elfeledett videókat, cikkeket, blogbejegyzéseket, hogy mégis tudjunk valami tartalommal szolgálni nektek. Most is ekképp tettünk, és tegnap este lefordítottuk és feliratoztuk nektek azt a rövid videót, amit kedvenc Grammy-díjas énekesnőnk inspirációként és motivációként hagyott az utókorra 2013 tavaszán. Szerintünk elég elgondolkoztató, és ha tetszett a mondanivalója, csak ajánlani tudjuk azt a szintén ugyanebben az évben írt blogbejegyzést, melyben az érintett témát még velősebben cafatokra szedi. (Természetesen azt is lefordítottuk nektek.)

A videót szokás szerint a bejegyzés tetején találjátok.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Kiderült, miről szól a Paramore első dala

Az Instagramon mesélt a Conspiracy mondanivalójáról Hayley.

Vélemény, hozzászólás?