Zacet hamarosan megjelenő szólólemezéről kérdezte a Billboard, és az interjú közben szó esett az ötödik Paramore-albumról is.

„A Paramore-rajongók imádni fogják!” – Zac az ötödik albumról

Zac Farrót, a HalfNoise frontemberét és egyben a Paramore exdobosát szeptember 9-én megjelenő, Sudden Feeling című lemezével kapcsolatban kérdezték a Billboard beszélgetős műsorában, ahol kedvenc zenekarunk közelgő korongjáról is esett néhány szó.

Kaptam egy második esélyt. Nagyon hálás vagyok, hogy játszhatok az új anyagon, de eleinte nem is ez számított. A legfontosabb az volt, hogy helyrehozzuk a barátságunkat. Hayley és Taylor ismét rendkívül közel állnak hozzám, és nagyon támogatóak a saját zenémmel kapcsolatban is. Helyreraktuk a dolgokat, mindent tisztáztunk. Bár az emberek engem is mindig a bandával egy lapon fognak említeni, hiszen velük töltöttem a fél életem, a zenekar már csak kettejükből áll, és ez az ő lemezük. Néha persze eszembe jut, milyen lenne velük újra egy színpadon állni, de nem tudom, lesz-e erre egyáltalán lehetőség, egyelőre napról napra élek. Az új dalok nagyon-nagyon jók, én is mindent beleadtam a dobolásba. A Paramore-rajongók imádni fogják!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?