Az alkoholfogyasztásra buzdító nyomás ellen szólalt fel Hayley.

Hayley: „Józanon is tudsz keményen bulizni”

Kedvenc énekesnőnk az esti órákban elolvasott egy terjedelmes cikket az MTV honlapján arról, hogy a fiatalok milyen indokból nyúlnak alkoholhoz, és miért vált az italfogyasztás egy általános hétvégi tevékenységgé az elmúlt időkben.

Jó látni, hogy valaki felszólal a „partizás” nyomásáról. TUDSZ keményen bulizni, józanon is.

tette szóvá gondolatait Hayley a Twitteren, aki szerencsére már kinőtte azt az időszakot, mikor azért fogyasztott alkoholt, hogy beilleszkedjen az őt körülvevő társaságba. Az interjút, melyben fiatalkori alkoholproblémáiról beszélt, itt nézhetitek meg magyar felirattal.

Egy társadalomban, ahol általánossá vált az alkoholra és a drogokra való támaszkodás öröm- vagy bátorságszerzés céljából, meglepő módon egy olyan helyzetben leltem magam, amiben akaratlanul is lázadó vagyok. A lázadás a társadalom ellen, még ha jelentéktelen okból is, megtanított néhány dologra: nem éri meg megváltoznod akármi vagy akárki miatt; minél nagyobb meggyőződéssel beszélsz az elveidről, annál kevésbé fognak rajtuk kiakadni; és amúgy is, mindig lesznek olyan emberek, akik nem értenek egyet a döntéseiddel és ítélkeznek feletted miattuk. De sokkal jobb egy élő halnak lenni, ami az árral szemben úszik, mint egy halottnak, amit visz magával a sodrás.

emelte ki a cikk ezen bekezdését Hay.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?