Hat alkalom, mikor Hayley és a 90-es évek karakterei totál egyformák voltak.

6 alkalom, mikor Hayley Williams kísértetiesen hasonlított egy rajzfilmfigurára

A vizsgákra való készülés helyett úgy döntöttünk, inkább összekaparunk mindenféle fotókat nektek az internetről, melyeken az épp szülinapos Hayley rajzfilmfigurákra hasonlít. Szóval ezek a kedvenceink, reméljük, tetszenek:

Hayley és Frankie Foster

frankie
Kezdhetnénk rögtön Frankie-vel is a Cartoon Networkön futó Fosterék háza képzeletbeli barátoknak című sorozatból. Talán a felsoroltak közül itt a legszembetűnőbb a hasonlóság!

Hayley és Misty a Pokémonból

misty1
Hayley egy kaliforniai fesztiválon húzta magára 2010-ben ezt a Mistyével szinte tökéletesen megegyező szettet, melyből a pólót maga csinálta.

Hayley és Misty még egyszer

misty2
Igen, egyébként értelemszerűen csak vörös hajú rajzfilmkarakterek kaptak helyet az összeállításban.

Hayley és Szilánk a Hihetetlen családból

https://www.instagram.com/p/Yn_q-ciAjr/
Mármint, nem az, hogy a hajuk is tök egyforma, de a 2013-as NOW turnén Hayley még az arcát is úgy festette ki, mint Szilánk. Maga az énekesnő is megosztotta a képet az Instagram-oldalán.

Hayley és Judy Funnie a Dougból

judy
Judy bevallottan egy hairspiration Hayley számára. Régebben egyébként belefutottunk egy sokkal, de sokkal találóbb összehasonlításba kettejükről, de most csak azért se találjuk. 🙁

Hayley és Sam a Született kémekből

9e45103f
Oké, itt talán csak a póz miatt véljük felfedezni az egyezést, de a Született kémeket nem hagyhattuk ki. És mielőtt még erőltetetté válna az összeállítás, ezekkel szeretnénk elköszönni:

<3 https://www.youtube.com/watch?v=DxcwNNPZWvs

Posted by Paramore Hungary on Sunday, January 11, 2015

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?