Főoldal / Zenei hírek, premierek / Dalpremier / Hallgasd meg Hayley és Chad új duettjét!

Hallgasd meg Hayley és Chad új duettjét!

Több kisebb projekt után Chad végre kiadta teljes hosszú stúdióalbumát, amit már tavaly úgy harangozott be, hogy Hayley is közreműködik rajta. Azóta eltelt másfél év, és ma végre hallhatjuk a szerelmesek közös dalát, a Wearing Your Ringet, melynek fordítását hamarosan közzétesszük ugyanitt.

A két és fél perces szám szerintünk nem slágergyanús, de kifejezetten kellemes és nyugtató hangzásvilága van, és dalszövegileg is hozza a vártat. Hivatalosan az iTuneson, a Spotifyon és más zenestreamelő szolgáltatásokon hallgathatjátok meg, illetve várhatóan felkerül a teljes lemez a Hopeless Records YoutTube-csatornájára is. Sajnos így egyelőre nem tudjuk másképp közzétenni a honlapunkon, csak egy beágyazott Spotify-lejátszón keresztül.

Hozzászólásban írjátok meg a véleményeteket!

Update:

Közben már fel is került a kiadó csatornájára a teljes lemez, a közös dalt pedig most már a cikk tetején is meghallgathatjátok. Elkészült a dalszövegfordítás is!

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Váratlan: Megjelentette a Caught In The Middle klipjét a Paramore

A semmiből debütált az együttes legújabb kisfilmje.