Az együttes pár napja adott rövid, tömör interjút az alabamai koncert előtt, és mint állítják: készen állnak a következő albumra.

Hayley: „Készen állunk arra, hogy új zenét írjunk!”

Május 15-én a Paramore fellépett az alabamai tengerparton megrendezett Hangout Festivalon, ahol természetesen interjú is készült a srácokkal.

Elsőként arról kérdezték a bandát, mit tennének különböző váratlan helyzetekben, amik a strandon történhetnek. Reakcióikból gifek készültek, melyeket ebben a videóban láthattok:

Ezt követően az együttes eddigi kedvenc pillanatairól beszélgettek, melyre Jeremy, Taylor és Hayley is a saját magukról elnevezett albummal elért sikereket adták válaszul. Ahogy Taylor fogalmazott:

Őszintén szólva úgy gondolom, ez a turné, amit most csinálunk, a legnagyobb dolog mindhármunk számára. Olyan sok jó pillanat volt, és egy kicsit olyan, mintha ezzel a koncertsorozattal ünnepelnénk meg őket.

Hayley hozzátette:

Nehéz egy albumot hátrahagyni. Ez egy nagyon fontos lépés volt számunkra mint együttes, és mint egymás mellett élő emberek. Kicsit szomorúak vagyunk, hogy búcsút kell intenünk neki, mert ez egy nagyon jó időszak volt. Készen állunk arra, hogy új zenét írjunk, de úgy érzem, mindenképp szükségünk volt a turnéra, amin most vagyunk, hogy lezárhassuk ezt a korszakot.

Végül Hayley-t kérdezték a Taylor Swifttel való barátságáról. Az interjúból megtudhatjuk, hogy a két énekesnő a 2008-as Grammy-partin találkozott, utóbbi édesanyjának jóvoltából.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?