Egyik legkedvencebb internetes magazinjának, a Rookie-nak adott interjút.

Öt dolog, ami feldobja Hayley-t

Hayley az egyik legkedvencebb internetes magazinjának adott interjút nemrég, a beszélgetés témájául pedig azok a dolgok szolgáltak, melyek jelenleg jókedvre derítik őt. A cikk teljes fordítása:

Már a Riot! 2007-es megjelenése óta mániákusan rajongunk az énekes/dalszövegíró Hayley Williamsért és bandájáért, a Paramore-ért. Talán azért, ahogy a színpadon viselkedik, vagy a rikító vörös haja miatt, amely a védjegyévé vált, vagy mert olyan édes, lelkünk számára fontos dalokat ír, mint a Still Into You, amit már egy éve hallgatunk repeaten… de leginkább azért, mert ANNYIRA KIRÁLY! Nagyon hálásak voltunk, hogy múlt héten volt pár perce arra, hogy elmondja, mi az az öt dolog, ami mostanában megmosolyogtatja.

1. A duett Joy Williamsszel

— Totál arcátlan dolog, de annyira büszke vagyok a legutóbbi lemezünk deluxe változatának megjelenésére. Újra felvettem az éneksávomat a Hate To See Your Heart Breakhez Joyjal, aki korábban a The Civil Warsban énekelt. Már nagyon régóta barátok vagyunk. Remek beteljesülése volt ennek ez a duett, mert már gyerekkorom óta imádom a hangját, és mindig úgy szerettem volna tudni énekelni, mint ő. Ez a legszebb szám a lemezen.

2. Tennessee

— Nagyon sok időt töltöttem az elmúlt években Los Angelesben, mert ott készült a korongunk. Szeretek ott lenni, hiszen nyugis és kellemes, de nem fogható az otthonomhoz. Néhány hete már itt vagyok Tennesseeben, és remekül érzem magam. Csomó hegy és fa van errefelé, ami varázslatos. Nagyon megnyugtat – érzem, hogy itt kell lennem.

3. Az iPhone 6 plus

Elég röhejes, nem tudom, miért gondoltam, hogy szükségem van rá, hiszen baromi nagy. Bele se fér a farmerom zsebébe! [Nevet] De játszottam néhány konyhai applikációval rajta, és a srác, aki sütött, annyira jól nézett ki a képernyőn, hogy meg kellett vennem a telefont.

4. A kutyám, Alf

Volt egy kutyusom kiskoromban, de elütötte egy autó. Teljesen elpusztította a lelkem a dolog. Azóta sem volt több állatom, szerintem azért, mert ez annyira megviselt. Idén viszont lett egy kutyám, golden retriever és uszkár keverék. Úgy döntöttem, eljött az ideje, szóval Chad és én hazavittük Alfot. Azért hívom így, mert nagyon szerettem az Alf című sorozatot, amikor kicsi voltam. Mostanra viszont a saját kutyám is olyan színű lett, mint a névrokona.

5. Target

A Targetben jól elszórakozhatsz a barátaiddal. Én általában a kozmetikumoknál kötök ki, lenyűgöznek a természetes samponok és testápolók. Már évek óta ott vásárolom a Dr. Bronner’s-szappanokat, és árulnak J.R. Watkins-termékeket is, a kedvencem a kókuszos bőrradír. Őszintén, el se hiszem, hogy ennyi király tisztálkodási szert forgalmaznak. Hatalmas láncuk van, és bár nem kéne ennyire menőnek lenniük, mégis azok.

Forrás: rookiemag.com

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?