Brazil magazinnak adott szókimondó interjút tegnap a gitáros.

Taylor York: „Még a rajongóink is egy kalap sz*rnak tartják az új albumunkat”

Bármilyen hihetetlen is, voltak, akik közel másfél hónapot (!) álltak sorban a Paramore múlt heti koncertje előtt. A brazil rajongók híresen elszántak, és most, hogy másfél évvel a legutóbbi ottani show után a banda visszatért országukba, Taylor interjút adott az egyik magazinnak. Íme, a fordítás:

A Farro testvérek 2010-es kiválása óta a zenekar hangzásvilága nem változott nagyon – mégis eléggé más lett ahhoz, hogy képesek voltak új műfajokat beleépíteni 2013-as albumukba, mely már számos ország toplistáját meghódította, és remek kritikákat kapott azzal kapcsolatban is, ahogy a pop-punkot más stílusokkal keveri. Ám még mindig vannak olyanok, akik állítják: az együttes sosem lesz képes kinőni abból, hogy rajongóik nagy része tinédzser.

Ha pop-punkról van szó, sose nehéz hasonlóságokat találni olyan bandák közt, melyek ebben a stílusban mozognak. Nemrég a Fall Out Boyjal játszottunk Észak-Amerikában, és rengeteg közös volt bennünk. Akinek véleménye van, úgyis megmondja. Ha össze akarnak minket hasonlítani, kik vagyunk mi, hogy megtagadjuk ezt? Még a rajongóink is egy kalap sz*rnak tartják az új albumunkat.

– mondta Taylor.

Az évben a Paramore tovább fokozta a tempót. A turnézások és klipfelvételek mellett egy önálló hajóutat is összehoztak. Ráadásul egy Broadway-darab, a Punk Goes Below részeivé is váltak. Egy új album készítésének gondolatát mégis elvetik.

A csapat eléggé szétszórt. Egyszerűen nem jutott még időnk arra, hogy zenét szerezzünk, mivel rengeteg koncertünk van szerte a világon. Az csak az egyik probléma, hogy a show business nem marad egy helyben, de megéri a sok utazás. Már alig várom, hogy sárkányrepülőzhessek Rio felett!

Őrjöngő rajongók ezrei fognak sikítozni állandóan, az együttes mégse gondolja, hogy könnyű lenne olyan színpadon játszani, ahol más előadók is fellépnek, mint például az MGMT és a Kings of Leon.

Nagy kihívás lesz egy fesztiválon játszani. Akár egy harc. Harcolnod kell azért, hogy akkora szenvedéllyel és intenzitással ragadd meg az egész közönséget, hogy az más bandák rajongóit is meglepje.

Forrás: oglobo.globo.com

https://youtu.be/LiYfHEyTGWc

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?