Az énekesnőt a Nylon interjúvolta meg, a beszélgetés során pedig a turnézás mellett kitértek Hayley Trónok harca-rajongására, valamint érkező hajfestékeire is.

Hayley már tudja érkező hajfestékei nevét

Hayley-t félálomban interjúvolta meg Liza Darwin a Nylon magazintól, aki meglepő módon legfőképp a turnézásról kérdezte őt, illetve a nemrég kialakult Trónok harca-rajongásáról. A beszélgetés során szóba került még az énekesnő kék frizurája, valamint idén megjelenő hajfestékei is.


A világ melyik részén vagy most, Hayley?

– Épp most ébredtem fel! Philadelphia és Camden környékén vagyunk. Holnap van itt egy koncertünk, ma viszont pihenünk, szóval terveink szerint bekajálunk, aztán talán elmegyünk moziba is.

Milyen a turné?

– Fantasztikus, már most imádom. Ez az a fajta tökéletesség, amin elcsodálkozom, miért nem csináltuk meg már rég. A Fall Out Boy és a Paramore rajongói hihetetlenek, és nagyszerű érzés a színpadról rájuk nézni. Úgy tudnám leírni, mint egy tökéletes vihart.

Mindkét fandom nagyon elkötelezett.

– Igen, de legalábbis egy részük biztosan, hiszen mindkét együttes ugyanabból a világból emelkedett ki. Nagyjából mindenki egykorú, így nagyszerű a közreműködés – nincsenek viszályok a rajongói táborok közt. Elképesztő a turné, és tényleg csak két bandáról szól, akik együtt nőttek fel.

Mit csináltok, mikor épp nem vagytok színpadon?

– Trónok harcát nézünk – elég sokat –, még sose láttam! A nap végén mind összeülünk vacsizni és Trónok harcát nézni, szóval villámsebességgel haladunk. [Nevet] Ez az egyik legjobb része a turnézásnak, hogy a legjobb barátaiddal vagy körülvéve.

Tudom, hogy nehéz kedvencet megnevezni, de van olyan város, ahova szeretsz visszamenni?

– Igazad van, nem könnyű megnevezni… de talán mégis van pár. Sok dolog van már a hátunk mögött, és a nosztalgiázások alatt nehéz nem ilyenekre gondolni. Szeretjük New Yorkot, New Jersey-t és Philadelphiát, és ha Los Angeles vagy Anaheim körül játszunk, a közönség mindig nagyszerű! Igazából megtartottuk a kapcsolatot azokkal, akik ott voltak a legelső koncertjeinken, és ők ma már a legjobb barátaink. A különbség az, hogy ők főiskolások, vagy már dolgoznak, és tele vannak tetoválásokkal. Ez király. [Nevet]

Muszáj beszélnünk a kék hajadról! Mi sarkallt a változásra?

– Ó, ember. Nagyon hamar megunom a dolgokat, és ha a hajamról van szó, egyfajta skizofrénnek érzem magam. Brian, a barátom felelős szinte az összes frizurámért, ami eddig volt. Általában úgy működik, hogy ha unalmasnak találunk valamit, elkezdünk diskurálni arról, mit csináljunk, majd megvalósítjuk. Úgy gondoltuk, „eddig sosem volt türkiz, fessük olyanra!” Mindig eszerint csináljuk.

Emlékszem, a legutóbbi interjúnk során említetted, hogy talán már készülnek a saját hajfestékeid. Vannak fejlemények?

– Igen, valóban dolgozom a hajfestékeimen, ez igaz! Jó elmondani, hogy már folyamatban van – már tudjuk a nevét és az alapvető terveinket vele kapcsolatban. Borzasztóan izgat, és már alig várom, hogy megmutathassam az embereknek. Nyilvánvalóan nem fogok olyat kiadni a kezeim közül, amiben nem hiszek vagy nem hordanám magamon. Befesthetem vele a hajam úgy, hogy azt mondom: »Nézd, olyannyira szeretem, hogy magamon hordom!«

A színek vadak és elképesztőek lesznek. Alig várom, hogy mindenki haját befesthessem az egész világon!

Mióta bejelentették a hajfestékek érkezését, Hayley-t rengeteg frizurával láthattuk. Megpróbáltuk összeszedni mindet:

07szõke1seth4upfronts5ps2idol3gma6kék

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?