Környezetbarát lesz a MonumenTour

A LiveNation és a JustGreen Lifestyle nemrég jelentették be, hogy hozzájárulásukkal a Paramore és a Fall Out Boy turnéja teljesen környezetbaráttá válik. A három hét múlva induló koncertsorozatra a két cég együttesen olyan üzemanyagot fog biztosítani, melynek használata nem jár szén-dioxid-kibocsátással. A hírrel kapcsolatban Hayley a következőt nyilatkozta:

Amellett, hogy szeretjük, kötelességünk is, hogy rengeteget turnézzunk. Nagyszerű dolog ilyen előrelátó emberekkel együtt dolgozni, és a koncertsorozatainkat olyan környezetbaráttá tenni, amennyire csak lehet.

Mindemellett a két cég egy nyereményjátékot is indít az amerikai rajongók részére, melynek nyertese július 26-án szén-dioxid-kibocsátásmentesen utazhat Tampába, a MonumenTour egyik állomására. Itt nemcsak zöld programokon vehet majd részt a bandák tagjaival, de VIP belépőt is kap a show-ra.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?