Közös dalokkal turnézik majd a Paramore és a Fall Out Boy

Hayley nemrég telefonos interjút adott a Saturday Night Online-nak, melyben többek között beszélt a hamarosan induló MonumenTourról, arról, milyen érzés elfelejteni a dalszöveget a színpadon, és hogy terveznek-e újabb rekordokat dönteni a bandával.

A műsorvezető, Anthony első kérdése természetesen a Fall Out Boyjal közös turnéval volt kapcsolatos. Hayley ismét hangoztatta, hogy a koncertsorozat jelentősége az, hogy egy különleges élményben részesítsék azokat a fanokat, akik a kezdetektől követték mindkét bandát. Egy rajongói kérdésre válaszolva pedig elárulta azt is, hogy a két együttes közös dalokat is fog játszani a koncerteken.

Ugyanolyan hosszú mindkettőnk része a koncerten, úgyhogy mindenképpen megpróbálunk beiktatni egy közös zenélést. Ezen kívül nem szeretnék sokat elárulni, de az biztos, hogy mind a négy albumunkról fogunk dalokat játszani, hogy azok is élvezhessék a koncertet, akik a kezdetektől velünk tartanak, és azok is, akik csak nemrég ismerték meg a zenénket.

Az interjú során felidézték a Paramore Warped Tour-os időszakát is, és kiderült, hogy Jeremyvel volt a legnehezebb együtt turnézni, mivel volt, hogy nem fürdött 27 napig. Hayley bevallotta, hogy ő és a srácok néha ábrándoznak arról, hogy visszamennek abba az időbe, mert minden teljesen más volt. Hiányolják az iskola melletti turnézás izgalmait és kihívását, főleg Taylor, akinek ez nem adatott meg, mivel szülei nem engedték, hogy csatlakozzon a Paramore-hoz, amíg el nem végezte a gimit. Énekesnőnk azt is megosztotta a hallgatókkal, hogy szinte teljesen biztos abban, hogy a jövőben még visszatérnek a Warped Tour színpadára.

Mivel mostanában az együttes egyre népszerűbb, nem csoda, hogy a rádiók is egyre sűrűbben játsszák a dalaikat. A műsorvezető kérdésére Hayley elárulta, hogy a mai napig nagyon izgatott lesz, ha meghallja egy számukat valamelyik csatornán.

Amikor társaságban vagyok, megpróbálom lazán venni a dolgot, talán egy kicsit még szégyenlős is leszek és elpirulok. Viszont amikor egyedül vagyok, otthon vagy az autóban, és az egyik dalunk megy a rádióban, mindig feltekerem a hangerőt és kiélvezem a pillanatot.

A beszélgetés rajongói kérdésekkel folytatódott. Hayley elmondta, hogy nem tudja, melyik dalt szereti a legjobban énekelni a színpadon, mert folyamatosan változik a hozzáállása ahhoz képest, hogy épp melyikhez tud kötődni leginkább. Szóba került az is, milyen érzés első alkalommal játszani egy számot:

Mintha pillangók repkednének a gyomromban, nagyon izgalmas. Egy kicsit ideges is vagyok ilyenkor, mert nyilván ezeket a dalokat nem játsszuk olyan gyakran, ezért félek, hogy nem emlékszem majd a szövegre. A rajongók már így is sokat viccelnek azzal, hogy elfelejtem, mit kéne énekelnem. Viszont nagyszerű érzés, mikor éneklés közben elmerülök a számban, aztán felnézek és látom, hogy a közönségre is ilyen hatással van.

– mondta.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?