Tovább folytatódik a dráma Hayley és a 5SOS-rajongók között.

Hayley Williams reagált az őt ért támadásokra

cats3 (1)

„Öld meg magad, Hayley” – ilyen és ehhez hasonló üzenetek ezreit kapta tegnap az énekesnő, mikor „megbántotta” a 5 Seconds of Summer frontemberét és annak teljes rajongói táborát. Az események azóta pörögtek tovább, és mivel kedvencünk ugyanúgy kapta az utálkozó tweeteket, nem bírta tovább, válaszolt néhányra:

Egy 5SOS-rajongó megjegyezte, hogy szomorúnak tartja a történteket, főleg, hogy a pop-rock fiúbanda tagjai totál odavannak érte és a Paramore-ért. Hayley értetlenül visszakérdezett, hogy mégis mi olyan szomorú, hiszen fogalma sincs, hogy miről szól az egész hiszti, őt egész egyszerűen csak a zenekaros póló dolog irritálja, mint általában mindig. Hozzáfűzte még, hogy az élet nem csak a Twitterből áll.

Aztán úgy látszik, olvasgatta még a kommenteket, ugyanis az egyik védelmére sietőre azt reagálta, hogy az ügy valóban nem személyes, még csak nem is ismeri a fiúbanda tagjait. A helyzet ennek ellenére sem javult: a lázongó fanok kijelentették, hogy bár Hayley a fiúbanda létezéséről sem tud, arról meg végképp nem, hogy a rajongói lennének, az együttes sokkal nagyobb sikereket fog elérni, mint a Paramore, mely állításuk szerint egy popbanda, míg a 5SOS tagjai természetesen rockot játszanak:

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?