Hayley véleményt nyilvánított a Twitteren, a 5 Seconds of Summer rajongói pedig hatalmasat csalódtak.

Tömeghisztériát okozott Hayley tweetje

Nemrégiben arról számoltunk be, hogy az újonnan hatalmas népszerűségnek örvendő fiúbanda, a 5 Seconds of Summer Hayley-ről formálta legújabb dalszöveges videójuk egyik karakterét a Paramore iránti tiszteletük és rajongásuk jeléül. Mától kezdve azonban fordulni látszik a kocka: Bill Werde, a Billboard felelős szerkesztője tegnap este az alábbi gondolatot osztotta meg a srácok Billboard Music Awards-os fellépése közben a Twitter világával:

Az újságíró elmondta, legszívesebben félbeszakította volna a fiúbanda koncertjét, hogy megkérje a frontembert: nevezzen meg legalább egy albumot vagy dalt a pólóján látható Misfits zenekartól. Hayley ezt elcsípte, majd hozzátette, hogy neki is ez a nagy gyengéje, mire Bill azt válaszolta, hogy

Csak óvatosan, este rájöttem, hogy elég szenvedélyes a rajongótáboruk.

Hball ironikus hangnemben hozzátette, hogy lehet, hogy Luke (az énekes) az első számú Misfits-fan, és kik ők, hogy ítélkezzenek?

Persze a 5SOS-rajongóknak több se kellett, ezresével érkeztek a Hayley-t szapuló tweetek, Tumblr-bejegyzések. A legtöbben azért csalódottak, mert a srácok nagy rajongói a Paramore-nak, és szerintük ez mély sebet hagy majd az énekes Luke-ban, de olyanok is akadtak, akik kedvencünk „ítélkező” tweetje láttán a kereszténységet kérdőjelezték meg. Sokan pedig azzal kapcsolatban fejezték ki bánatukat, hogy a „nagy és menő” Paramore miért nem támogató hozzáállást mutat egy kezdő csapattal szemben.

Úgy látszik, a fiúk nagy rajongói még az All Time Low-nak, a Rolling Stonesnak, a Nirvanának és Ted Nugentnek is
Úgy látszik, a fiúk nagy rajongói még az All Time Low-nak, a Rolling Stonesnak, a Nirvanának és Ted Nugentnek is

A mi véleményünk az esettel kapcsolatban mindössze ennyi:

Update:

Hayley reagált a támadásokra.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?