Az Ain't It Funt továbbra is a Paramore legsikeresebb kislemezeként tartják számon, és nemhiába, hiszen ez az első dala az együttesnek, mely meghódította a Billboard Top 10-es listáját.

Megvan a Paramore legelső Top 10-es dala

Ezen a héten a Paramore az egyetlen új befutó a Hot 100 Top 10-ében, mivel az Ain’t It Fun felkúszott a tizedik helyre, ami a csapat első toplistás helyezése. A zenekar korábbi legmagasabb pozíciója annak idején a The Only Exception volt 2010-ben, melyet később a Still Into You követett tavaly novemberben. Legelőször 2007-ben jelentek meg a listán a Misery Business-szel, ami akkor a 26. helyig jutott.

– írja a Billboard.

A csúcstartó Misery Businesst 2010-ben váltotta le a The Only Exception, mely a 24. helyig mászott fel akkor. Ugyaneddig haladt a Still Into You is, a rekordjukat pedig körülbelül három hete döntötte meg az Ain’t It Fun, ami a múlt hét óta a 13. helyről a tizedikig ugrott előre.

Az előző heti chartos összefoglalót itt olvashatjátok, frissel pedig holnap jelentkezünk.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?