Videón nézhetitek végig a tegnapi rádióinterjút, melyet Hayley a MYFM-nek adott.

Hayley: „Nem ajánlom a tinédzsereknek azt az utat, amin én végigmentem”

Hayley tegnap meglátogatta a 104.3 MYFM stúdióját, hogy egy rövid rádióinterjú erejéig a Valentine In The Morning című műsor vendége legyen.

Elmesélte, hogy nemrégiben balesete volt: amikor Chaddel a városban bringáztak, néhány gyerek megzavarta, és elesett. Szerencsére barátja rögtön a segítségére sietett, és egy karcolás nélkül megúszta a dolgot, utólag még jót is nevetett magán.

Beszélt még arról is, milyen rég együtt vannak a New Found Glory tagjával, és arról, milyen volt a gyerekkora Nashville-ben. Elmondta, nem feltétlen ajánlaná egy tinédzsernek, hogy azt az utat kövesse, amelyen ő ment végig, valamint beszámolt arról is, mennyire izgatott a MonumenTour miatt, és mennyi őrült dolgon mentek keresztül idén a bandával.

Az interjú utolsó, leghosszabb részében megosztotta a hallgatókkal, mi inspirálta az Ain’t It Fun klipjét, és hogy milyen nehéz volt összetörni a lemezeket. Beszélt a húgairól is, és arról, mennyire büszke rájuk annak ellenére, hogy valószínűleg ő a legsikeresebb lány a családban. Említették még a tévés fellépéseket is, melynek kapcsán Hayley bevallotta, mennyire szeretne fellépni a Saturday Night Live-ban, és azt is, hogy összesen csak három Trónok harca-epizódot látott.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?