Hayley-t a brit Voice megüresedett mentori székébe ajánlják, miután Kylie Minogue távozott a tehetségkutató ítészei közül.

Hayley-t a brit Voice mentori székébe ajánlják

Kylie Minogue távozott a tehetségkutató mesterei közül, a megüresedett helyre pedig még nem találtak megfelelő személyt. A Digital Spy összeszedett pár véleményt, hogy a nézők kit látnának szívesen a mentori székben. Dannii Minogue, Avril Lavigne és Mel B mellett Hayley neve is felmerült.

A show-nak szüksége van olyasvalakire, akinek vannak önálló gondolatai, de ugyanakkor kevésbé kacér is. Válasszuk Hayley Williamst a Paramore-ból. Eltekintve attól a ténytől, hogy a sorból egyértelműen hiányzik egy vörös énekesnő, Hayley karizmatikus előadó a színpadon, ráadásul anélkül szórakoztató, hogy görcsösen próbálkozna szerethető lenni. Őszinte, és még Taylor Swifttel is barátok! Képzeljétek el, hogy hogy szárnyalna a BBC, ha valahogy meg tudnák győzni a 22 [szerk.: Taylor Swift-dal] énekesnőjét, hogy mentorkodjon a párbajfordulókban.

– mondta Ben Lee, a Digital Spy újságírója.

A cikk hozzászólásai között egyébként vannak olyanok, ahol Hayley-t hipsternek titulálják, de a többség helyesli a javaslatot, bár nem sokan tartják valószínűnek, hogy ez valaha is megtörténne.

Hayley Williams hihetetlen lenne. Egy női rockelőadó, aki rengeteg tudással rendelkezik a popkultúrával és egyéb más zenei műfajokkal kapcsolatban is, így a dalválasztások remekül passzolnának a versenyzőkhöz. Dalszövegíró, tehát tudja, hogy hogyan dolgozza újra a szerzeményeket. Rengeteget turnézott,  sok dologhoz kellett illeszkednie a banda miatt, szóval tudja azt is, hogy hogyan tartson fenn egy drámamentes kapcsolatot. Azt meg sem említem, hogy nagyszerű énekesnő és frontasszony, aki a képernyőn is meg tudja állni a helyét. A Paramore-nak csak jót tenne ez, mint ahogy Rickynek is bevált. Okos ötlet, akárhogy nézem.

– írja egy Emayeff nevű felhasználó, aki Rickyvel a Kaiser Chiefs frontemberére céloz.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?