A Now lett 2013 dala, a Paramore pedig az év albuma

Sikeres és eseményekkel teli évet zár a Paramore: januárban bemutatták a Now-t, melynek klipje februárban debütált, majd jött a Still Into You és az új album. Hayley limitált kiadású kozmetikumai is kikerültek a boltok polcaira, ráadásul egy világ körüli turné is a hátuk mögött áll.

Emlékszünk, hogy a srácokról elnevezett Paramore a Billboard 200 első helyén debütált, ezzel maga mögé szorítva Justin Timberlake-et és Blake Sheltont? Ez volt az eddigi legjobb helyezés a listán, ugyanis a Brand New Eyes „csak” a második helyig jutott 2009-ben.

A PureVolume szerint a Now lett az év dala, az Entertainment Weekly által felállított lista szerint pedig a negyedik korong az év rockalbuma lett, illetve 2013 hatodik legjobb lemezének is megválasztották, míg az Alternative Press a második legjobbnak, valamint kihagyhatatlannak nyilvánította. Bár a SPIN listáján csupán a tizenegyedik helyig jutottak, fényévekkel megelőztek olyan populáris előadókat, mint Miley Cyrus, Selena Gomez, a Little Mix, Lady Gaga és Katy Perry.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Good 4 U: Hayley Williamst és Josh Farrót is feltüntették Olivia Rodrigo slágerének írói közt

A Paramore kiadója kiharcolta a szerzői jogokat.

Szólj hozzá!