Hayley Tumblr-bejegyzésben adott hangot nemtetszésének, ugyanis elege van abból, hogy mindenki összeboronálja őket Taylorral.

Hayley-nek elege van, hogy folyton összeboronálják Taylorral

Rajongók egy csoportja meg van győződve arról, hogy Hayley és Taylor tökéletes párt alkotnának, és ennek gyakran hangot is adnak. A tényt pedig, hogy Hayley már több mint öt éve Chad Gilberttel jár, hajlamosak figyelmen kívül hagyni. Az énekesnő most az ezzel kapcsolatos nemtetszésének adott hangot egy Tumblr-bejegyzésben, ahol a következőt írta:

Úgy látom, rengeteg ember posztol képeket rólam és Taylorról, olyan címekkel, mint „ÚRISTEN TAYLEY A LEGTÖKÉLETESEBB PÁR A VILÁGON TE JÓ ÉG, MIÉRT NEM KEZDENEK EL JÁRNI VÉGRE ÚRISTEN HAYLOR”.

Először is, ez teljesen abszurd. Másodszor, ez tiszteletlenség. Az egyik pletykaoldal még meg is említette, hogy én amúgy komoly kapcsolatban élek… majd teljesen nyugodtan ecsetelte tovább, hogy Taylorral össze kéne jönnünk. Ugh. Vigyetek el innen! Valamiért az emberek nem tudnak megbékélni egy nő által vezetett együttes gondolatával. Még kevésbé egy olyan bandával, ami csak lányokból áll. Ennek ellenére még mindig reménykedem, hogy néhányótok észhez tér. Most komolyan, ennél jobbat is tudtok! Utálom látni, amikor valaki lekicsinyli a Taylorral vagy Jeremyvel való barátságomat. Túl keményen dolgoztunk érte ahhoz, hogy holmi felszínes gondolkodású emberek alulértékeljék azt. Csak egy lány vagyok, aki együtt zenél két sráccal, és a munkánk a zene iránt való közös szenvedélyen alapul. Ez ilyen egyszerű, úgyhogy ne bonyolítsátok túl!

– magyarázta.

Az említett portálon egyébként több blogot is szenteltek kettejüknek, ahol csak Taylorról és Hayley-ről megosztott képek találhatók.


Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?