A szexuálisan kizsákmányolt gyermekeken segítenének a rajongók a banda nevében.

A Paramore nevében jótékonykodnak a rajongók

Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy a Paramore hihetetlenül sikeres évet tudhat maga mögött, hiszen kiadták a negyedik stúdióalbumukat, körbeturnézták a világot, és bebizonyították, hogy még mindig van helyük a zeneiparban. Sokan úgy gondolják, ideje meghálálni mindezt nekik.

Egy lelkes rajongó fejéből pattant ki az ötlet, hogy a legjobb módja a köszönetnyilvánításnak az lenne, ha az együttes nevében a Paramore-fanok összegyűjtenének egy bizonyos összeget a Love146 nevű nonprofit szervezet számára, ami a gyermekkereskedelem, a gyermekbántalmazás és a gyermekek szexuális kizsákmányolása ellen tevékenykedik. Mint azt bizonyára ti is tudjátok, az együttes már jó ideje támogatja őket; Hayley-t is ők ihlették a We Are Broken megírásakor. A banda részt vett több jótékonysági akcióban is, melyeknek bevételét a kezdeményezésnek adományozták. Ha minden a tervek szerint halad és sikerül elérni a kitűzött ezerdolláros célt, a Paramore is értesülni fog az akcióról az egyik ausztráliai koncertjük előtt, 2014 elején. A befolyó összeg teljes egésze a nehéz sorsú gyermekeket támogatja.

Ha szeretnétek ti is részt venni a dologban, az alábbi képre kattintva tehetitek meg:

cats1

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?