A Radio.com-nak adott interjút az énekesnő, aki mesélt a stúdiózásról és Zeddről is.

Hayley úgy érzi, a Stay The Night mindig is a vérében volt

A berlini hotelben tartózkodó együttest a Radio.com érte utol tegnap, mikor telefonon keresztül meginterjúvolták az énekesnőt legújabb slágerével kapcsolatban. Hayley elárulta, a Zeddtől kapott e-mail, melyben felkérte a Stay The Night eléneklésére, váratlan volt, hiszen a turnézás közepén nem számított ilyen ajánlatra.

Megmondom őszintén, ideges voltam, de mikor már a stúdióban ücsörögtem és újra, újra és újra felénekeltem a szöveget, olyan érzés volt, mintha a véremben lett volna. Nagyszerű volt. […] A kiadónk véletlenszerűen találta ezt a stúdiót, aztán úgy döntöttünk, fogunk egy taxit és meglessük. Minden a helyén volt, felénekeltem a dalt, ittunk egy kis forró teát, ilyesmi.

– magyarázta párizsi kalandját, majd elmesélte, hogy a felvételek után rögtön visszapattantak a kocsiba, majd rohantak a színpadra, ahol a Muse-szal játszottak.

Zenei téren kiváló, imádom hallgatni a számait. Mármint, ő egy DJ, de sok lemezlovas van, akik sikeresek, viszont mikor először hallottam a Clarityt, az a zenei eszköz, amit használ, az összhangban van a szívemmel. Meghallod ezeket a hangokat, és olyan érzés kap el, mintha mindig is ismerted volna. […] Rettenetesen könnyű volt felénekelni a számot, ugyanis olyan volt, mintha már régóta a vérkeringésemben és a szívdobbanásaimban lett volna. Teljesen beleéltem magam.

Az interjúból és a beszélgetésből az is kiderült, Taylor és Jeremy csöppet sem ellenezték az ötletet. Hayley pedig alig várja, hogy személyesen is találkozhasson kollégájával és együtt is előadhassák a dalt, mely Zedd első albumának deluxe kiadásán kap majd helyet. A lemez szeptember 24-től elérhető világszerte.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?