Új számokkal érkezik az év végén az együttes? A dalszövegírás már folyamatban van!

Újra stúdiózik a Paramore!

Fél éve sincs, hogy a srácok piacra dobták az önmagukról elnevezett Paramore-t, máris új dalokat ígérnek! Bár a negyedik korongról lemaradt bónuszszámokból már megjelent kettő (Native Tongue, Escape Route), a Tell Me It’s Okayről még mindig nincs hír – csak annyit tudunk, hogy a stúdióváltozata még nem készült el időhiány miatt -, pedig a létezéséről már lassan egy éve tudunk.

A srácok egy régebbi interjúban azt is elmondták, hogy több megírt daluk is van, mostanában pedig a turnék alatt is elkezdték papírra vetni gondolataikat. Egy másik beszélgetésben pedig azt nyilatkozták, hogy lehet, hogy az év vége felé bemutatnak pár új dolgot. A pletykák szerint létezik egy Truth nevet viselő szám is.

Sosem voltunk az a banda, akik a koncertek alatt írtak volna, de ez változott, és elkezdtünk alkotni a show-k között is. Úgy értem, nem biztos, hogy egyszer napvilágra is kerül mindez, de ez nem jelent semmit. Ez egy teljesen új dolog számunkra.

– mesélte az ABC News Radiónak Hayley.

Az európai turné alatt is születtek új dalszövegek, a tervek és az interjú szerint pedig a következő hónapokban még többet fognak körmölni, hogy kiadják magukból a bennük rejlő dolgokat.

Reményeink szerint a Self-Titled turné alatt össze tudunk hozni egy kisebb stúdiót a buszunkon, ahol fel tudunk venni majd pár demót.

– tette hozzá Hayley, aki pár órája kommentálta érdekes véleménnyel Miley Cyrus botrányát.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?