2007 óta dolgoznak együtt, tegnap elindult a közös vállalkozásuk is.

Hayley-vel való barátságáról és a Good Dye Youngról mesélt Brian O’Connor

Hayley és Brian 2007-ben találkoztak a crushcrushcrush klipforgatásán, és azóta nemcsak, hogy együtt dolgoznak, de legjobb barátok is. Öt éve elkezdtek egy új projekten munkálkodni a L’Oréal Erik Hooverjével együtt, hogy megvalósítsák Hayley és mindannyiuk álmát: egy saját hajfestékmárkát. A goodDYEyoung egy vibráló színekből álló vegán, otthoni használatra fejlesztett, illatanyag- és kegyetlenségmentes hajszínező-kollekció, melyet egyelőre kizárólag online lehet megvásárolni.

Amikor Brian épp nem Hayley-vel turnézik, megtalálható a nashville-i Fresh Salonban. A Popular TV most öt gyors kérdés erejéig faggatta őt.

Brian és Hayley közel 10 éve legjobb barátok
Brian és Hayley közel 10 éve legjobb barátok, az énekesnő esküvőjén „koszorúslány” volt

Hogyhogy ezt a karriert választottad magadnak?

— Már gyerekkorom óta mindig is szerettem a hajakkal és a sminkekkel foglalkozni. Az akkori legjobb barátom anyukája fodrász volt és gyakran átmentem a szalonjába segíteni, vagy csak figyelni. Szóval már 12 éves korom óta tudtam, hogy ezt szeretném csinálni, segíteni az embereknek, hogy jól érezzék magukat a bőrükben, csupán egy frizura vagy egy smink által.

Hol keresed az inspirációt, hogy mindig up-to-date maradj az aktuális trendekkel kapcsolatban? Blogokon? Közösségi oldalakon? Divatbemutatókon?

— Hmm. Mindenből merítek egy kis ihletet, akár csak ha az utcán sétálok és meglátok valakit, azt gondolom „Ú, de jól néz ki, hogyan tudnám ezt én is felhasználni valahogy a magam módján?” Sosem olvastam blogokat, de az Instagramot nagyon inspirálónak találom, és sok magazint is nézegetek.

Mi a spirit animalöd és miért?

— BEYONCÉ! Ő számíthat annak?! Nagyon magabiztosnak, erősnek, koncentráltnak és elszántnak tartom. Rendkívül ösztönző. Én is ezt szeretném elérni a hajak és sminkek terén.

Mi volt eddigi karriered során a legnépszerűbb pillanatod?

— A goodDYEyoung! Az, hogy Hayley-vel, a legjobb barátommal dolgozhattam ezen a márkán, megváltoztatta az életem. Nagyon büszke vagyok rá, és izgatott vagyok miatta. Rengeteg időt áldoztuk rá és sok munka van benne, hogy ennyire szuper legyen, és remélem, ezt mindenki látja és érzi majd!

Dolgoztál már olyan sztárral, aki miatt úgy érezted, igazán sikeres lettél?

— Hayley Williams! Csakis miatta vagyok pl. most is itt és készítetek velem interjút. Neki köszönhetem, hogy az álmaim valóra váltak, még ha nem is tudja. Nagyon hálás vagyok, hogy a legjobb barátomnak nevezhetem!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Hayley őszintén Joshról, Chadről, gyerekkori traumákról és pánikrohamokról

Meglepő őszinteséggel beszélt az elmúlt évek megpróbáltatásairól.

Vélemény, hozzászólás?