Gyűjtést szerveznek az ír Paramore-rajongó családjának, aki életét vesztette a Parahoy! előtt

Rachel Írországból utazott az Egyesült Államokba, ahol tragédia érte.

Írországból utazott az Egyesült Államokba Rachel Fitzgerald (†20), hogy részt vegyen a múlt héten lezajlott Parahoy!-on, mikor szörnyű tragédia történt. A Kildare-ből származó tanuló barátaival vágott bele a kalandba, hogy harmadszor is találkozhasson kedvenc zenekarával, ámde a negyedik Amerikában töltött napon stroke-ot kapott, minek következtében egy vérrög elzárt egy agyi eret.

Minden olyan gyorsan történt, két óra leforgása alatt. A baj megtörtént, és ő elment.

– mondta bátyja, aki szerint húga makkegészséges volt, nem ivott és nem drogozott.

Rachel a Universal Studiosnál turistáskodott, mikor elkezdte rosszul érezni magát. Azt hitte, csupán napszúrást kapott, ezért addig folytatta az utat, míg fejfájásai még gyötrőbbé nem váltak. Ekkor vitték barátai kórházba, ahol a lány állapota a váróteremben tovább romlott.

A stroke egyik előjele a hirtelen beszédzavar, ami Rachelnél is jelentkezett, és bár a többi tünet is árulkodó volt, mire a műtőbe értek vele, hogy eltávolítsák a vérrögöket, már késő volt: nem volt agyi tevékenység. A jelentések szerint, amint beértek vele a terembe, az orvos rögtön megállapította nála az agyhalált.

Mivel a lány mája, tüdeje és szíve sajnos roncsolódott a rögök okozta károktól, nem tudták felajánlani őket az átültetésre váróknak, de Rachel többi szervét megkapják azok, akiknek szükségük van rájuk.

A Paramore-rajongók most megpróbálják eljuttatni a szomorú hírt a bandához (akik, ha találkoztak Rachellel, megismerték őt a Brand New Eyes-pillangós tetoválásáról), és gyűjtést szerveznek, hogy haza tudják szállítani a lány holttestét Floridából Írországba. Azt kérik, aki teheti, segítsen.

Nyugodjék békében!

Update: épphogy közzétettük a cikkünket, Hayley reagált is a szörnyű halálhírre.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?