Beszámolónkból megtudhatjátok, hogyan zajlott az első hazai Paramore-rajongói találkozó!

Így zajlott az első magyarországi Paramore-nap

Két napja, a december 19-ei szombaton került megrendezésre az első itthoni Paramore-rajongói találkozó az Ellátótér szervezésében. A lelkes csapat mindenkit meghívott az eseményre, aki Magyarországon az együttest képviseli, és kapcsolatba hozható velük, így a társaságból természetesen nem hiányozhattak a Riot! és a Brand New Eyes tribute bandák, és mi, a Paramore Hungary sem.

DSC_4764

Az összejövetel – amelyet leginkább egy klubdélutánhoz tudnánk hasonlítani – délután háromkor vette kezdetét a The Final Riot! koncertfilm vetítésével, az érdeklődők szállingózása közben. A házigazdák igazán kitettek magukért: a feldíszített karácsonyfán kívül forralt borral, üdítővel és különböző teasüteményekkel is készültek a vendégek fogadására, akik közt felfedeztünk ismeretlen arcokat, és olyanokat is, akikkel korábban már volt szerencsénk találkozni.

DSC_4926

Miután mindenki kényelembe helyezte magát, elkezdődött a beszélgetés. Meséltünk a jelenlévőknek egy kicsit a Paramore Hungary létrejöttéről, múltunkról és jövőbeli céljainkról is, majd néhány velünk, valamint a zenekarral kapcsolatos kérdést is megválaszoltunk. Ezt követően a Riot! adott elő néhány akusztikus dalt (Ignorance, Looking Up, In The Mourning), ami alatt az énekesnő, Anett több ízben énekelt együtt Karai Annával is (The Only Exception, Misery Business). Anna később szintén két saját gitárosával játszott el néhány Paramore-klasszikust! A kollektív éneklés végül egy kötetlen beszélgetésbe torkollott, közös fotók készültek, illetve az Ellátótér csapatától igazán kedves gesztusként még ajándékokat is kaptunk, ezzel megköszönve az oldal működtetéséért folytatott eddigi és jövőbeli munkánkat. Végül pedig, az esemény megkoronázásaképp elkészült az első Paramore-rajongói találkozó teljes létszámát ábrázoló csoportkép.

DSC_4856

Bár nem voltunk többen, mint egy osztálytalálkozón szokás, szívből reméljük, hogy ez valami csodás dolog kezdete volt, és közös erővel tovább bővülhet majd ez a kis közösség. Külön kiemelnénk, hogy volt olyan résztvevő, aki Győrből (!) jött fel a találkozóra, ami különösen megtisztelő! Köszönjük mindenkinek az élményt, és reméljük, hogy hamarosan újra találkozunk!

December 19-én megrendezésre került az első magyarországi Paramore-nap! Beszámoló: http://paramore.hu/?p=16044

Posted by Paramore Hungary on Monday, December 21, 2015

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Egy hozzászólás

  1. bárcsak ne vidéki lennék ><

Vélemény, hozzászólás?