Főoldal / Zenei hírek, premierek / Dalpremier / Dalpremier: Paramore – Tell Me It’s Okay

Dalpremier: Paramore – Tell Me It’s Okay

Tizenkét napja jelentette be az együttes, hogy a novemberre ígért nagyobbik meglepetés – a jótékonysági garázsvásár mellett – a Paramore deluxe kiadása lesz, mely pár perce meg is jelent a Fueled By Ramen gondozásában néhány országban, és hamarosan világszerte is elérhető lesz. Az elmúlt közel két hétben sorozatosan kerültek ki fake és igaz információk a lemezzel kapcsolatban, melynek dallistáján a már megjelentetett 17 dal mellett 12 másikat is találunk, köztük a feljebb meghallgatható, eddig még sosem hallott Tell Me It’s Okay-t.

A Tell Me It’s Okay létezéséről már lassan két éve tudunk, és eddig csupán azért nem hallhattuk, mert az együttesnek nem volt ideje felvenni stúdióban. Ezért jelent meg most is csak demóként. A szám dalszövegfordítását itt találod.

Update:

Hayley és Joy Williams duettjét ide kattintva hallgathatod meg, az egyelőre csak digitálisan megvásárolható albumon helyet foglaló koncertfelvételeket pedig itt lelitek.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Váratlan: Megjelentette a Caught In The Middle klipjét a Paramore

A semmiből debütált az együttes legújabb kisfilmje.