Az Instagramon hagyott évbúcsúztató üzenetet Hayley, aki örömmel gondol vissza az elmúlt hónapokra.

Az Instagramon búcsúzott az évtől Hayley

Miután a zenekar tegnap este a The Voice fináléjában előadta az Ain’t It Funt, elköszöntek a rajongóktól egy időre, ugyanis ez volt az utolsó fellépésük idén. A következő évük Ausztráliában indul, ahol egy miniturnéval kezdenek régi barátaikkal, a You Me At Sixszel. Addig viszont pihennek, és várják a baba születését. Hayley az Instagramon ragadta meg a lehetőséget, hogy pár szót szóljon az elmúlt esztendőről:

2013 király volt! Az év nagy részét ezzel a családdal töltöttem, és csak még közelebb kerültünk egymáshoz. Hiányoztál ma este, Jeremy… de éreztük a szereteted/támogatásod a messzi Angliából is! Nagyon fura belegondolni, mi minden történt velünk idén… sose dolgoztunk még ilyen keményen. Sose kaptunk még ennyi szeretetet a rajongóktól, barátoktól, otthoni és turnézó családjainktól. Köszönjük, hogy megváltoztattátok az életünket és velünk együtt nőttetek. Ti is mindnyájan a Paramore részei vagytok mellettünk, örökké. Okés, akkor kezdődjön a karácsony és a lustálkodós reggelek, széttépett csomagolópapírok és kaja utáni kómák!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.

Vélemény, hozzászólás?