Rólunk

  • Célunk
  • Szerkesztőink
  • Kapcsolat

A Paramore Hungary egy 2013 áprilisában létrejött facebookos, később saját honlappal és magazinnal előrukkoló rajongói oldal, melynek célja, hogy a magyarországi fanatikusok a hét minden napján friss és pontos információkkal gazdagodjanak a stílusfüggetlen Grammy-díjas amerikai zenekarral kapcsolatban. Szem előtt tartva azt, hogy az itthoni rajongók saját anyanyelvükön olvashassák a legújabb híreket és interjúkat, a maximumot nyújtva folyamatosan frissülünk magyarra lefordított tartalmakkal, mint például Hayley Williams websorozata, a Kiss Off, melyet rendszeresen feliratozunk.

Az együttes kevésbé aktív időszakaiban sem tétlenkedünk: igyekszünk múltbéli, érdekes dolgokkal szórakoztatni azokat, akik velünk tartanak, miközben újabb és újabb nyereményjátékokkal, versenyekkel kedveskedünk nekik. A Minden a klipről és Rate the Outfit cikksorozataink is a követőink számára indultak.

A Paramore Hungary Magyarország legnépszerűbb, ma már egyetlen aktív Paramore-ral foglalkozó közössége.

Mérföldkövek

Dátum Esemény
2013. 04. 17. Facebook-oldalunk indulása
2013. 05. 04. Megjelent digitálisan letölthető magazinunk, a Paramour Hungary első száma
2013. 06. 15. Honlapunk indulása a paradaily.com-on
2013. 06. 25. Honlapunk átköltözése a paramorehungary.com-ra
2013. 06. 25. A Paramore Hungary csapatához csatlakozik Molnár Noémi és Paróczai Annamária
2014. 02. 10. 1000 rajongó a Facebookon
2015. 05. 19. 3000 rajongó a Facebookon
2015. 06. 20. Honlapunk átköltözése a paramore.hu-ra
2015. 09. 22. A 2011-ben indult Paramore Fan Club, Hungary sikeresen beleolvadt a Paramore Hungarybe
2015. 11. 15. A 2012-ben indult Paramore Magyarország [Hungary] sikeresen beleolvadt a Paramore Hungarybe
2017. 07. 03. Hayley lájkolta a neki írt nyílt levelünk

Ha tudni szeretnéd, kik állnak a Paramore Hungary mögött, szerkesztőinket az általuk írt bemutatkozásból megismerheted.

Salihu Dijan [2013 – ]

honlap
Facebook
Instagram
Lastfm

Salihu Dijan vagyok, a Paramore Hungary alapító-szerkesztője. Az együttest 2010 nyara óta kísérem figyelemmel, eleinte csak a dalszövegeik, aztán úgy általában véve a zenéjük és a tagok kiléte miatt is. Az évek alatt volt szerencsém több rajongói oldalnál is önkénteskednem: 2012 és 2013 között a paramore-music.com-nál voltam grafikus, majd később egy korábbi magyar rajongói oldalt is társszerkesztettem, aminek révén több fan az általam tervezett pólóban tombolta végig a 2013-as budapesti Paramore-koncertet.

A Paramore Hungaryt és a paramore.hu-t egy naprakész, minden infóval felszerelt oldalnak képzeltem el magam előtt, és annak reményében indítottam el 2013 tavaszán, hogy a zenekar hazai népszerűsítése mellett minden érdeklődő kíváncsiságát ki tudjam – vagyis most már Noémivel együtt ki tudjuk – elégíteni. Fő feladataim közé tartozik a honlap karbantartása és fejlesztése mellett a cikkírás és a Facebook-oldal up-to-date-en tartása, illetve olykor-olykor a dalszöveg- és interjúfordítás, interjúfeliratozás is. A Paramore Hungary eddigi nyereményjátékait és versenyeit is én vezényeltem le, továbbá a paramore.hu-n én indítottam többek között a Minden a klipről cikksorozatot.

Molnár Noémi [2013 – ]

Facebook
Instagram

Molnár Noémi vagyok, a Paramore Hungary egyik szerkesztője. A Riot!-éra alatt figyeltem fel a zenekarra, és azóta követem a bandával kapcsolatos történéseket nap mint nap. Volt szerencsém látni őket élőben Londonban, Brémában, Budapesten, Bécsben és Sopronban is. A hobbim a koncertek, fesztiválok látogatása és az utazás, és bár több kedvenc előadóm is van, akikért a világ végéig is elmennék, a Paramore különleges helyet foglal a szívemben. Velük együtt nőttem fel, és remélem, még sok korszakukon keresztül kísérhetem majd el őket.

Azért szerettem volna Dijannal együtt a Paramore Hungary részese lenni, hogy a hazai rajongók számára a lehető legtöbb, legpontosabb és leggyorsabb bandával kapcsolatos hírrel szolgálhassunk. Az egyik fő célunk az volt, és ma is az, hogy az angolul nem, illetve gyengén beszélő fanok is könnyedén tudják követni a zenekar mindennapjait. Ennek megfelelően, amit csak tehetünk, lefordítunk számukra – videók, interjúk, tweetek, képaláírások –, még akkor is, ha ez sokszor hosszas órák munkája. A fordítás mellett fő feladatom az apróbb hírek folyamatos posztolása, valamint annak idején én vezettem be az oldalra a Rate The Outfit című rovatot.

Korábbi szerkesztőink

Paróczai Annamária [2013 – 2015]
Szerkesztő, fordító

Kéréseiteket, kérdéseiteket és észrevételeiteket e-mail-címünkre, az info@paramore.hu-ra várjuk. Üzenetedet az alábbi űrlapon is elküldheted nekünk.