Két Teen Choice-díjra jelölték a Paramore-t

Yup, most, hogy megjelent az After Laughter és vele egyidejűleg az együttes újra elkezdett turnézni és létezni konkrétan, várhatóan elkezdődnek záporozni majd a különböző jelölések és díjak. Elsőként most két Teen Choice-ra nominálták őket, mégpedig a Choice Rock Group és a Choice Rock/Alternative Song kategóriákban. Az utóbbit a Hard Timesért.

Akinek van türelme a proxykkal szenvedni, az ezen a linken adhatja le a szavazatát az Egyesült Államokon kívülről. Az átadót egyébként augusztus 13-án tartják, a srácok pedig olyanokkal versengenek, mint pl. az Imagine Dragons, Lorde, a Twenty One Pilots, a Linkin Park vagy a Rag’n’Bone Man.

A Paramore egyébként 2013-ban állt először fellépőként a Teen Choice Awards színpadára (korábban már számtalan díjat átvettek itt), az akkori minikoncertet alább nézhetitek vissza.

Írta: Dijan

Dijan
Mókás, hogy a kultúránknak van egy része, mely megszállottja a fiatalságnak és a szépségnek, mi mégis megfeledkezünk arról, hogy a fiatalság legeslegfontosabb alkotóeleme a tiszta lap, az ítéletmentesség, a tágra nyílt szemekkel való kíváncsiskodás.

Ezt olvastad már?

Három kategóriában jelölték a Paramore-t az Alternative Press Music Awardson

A három kategória közül az egyik a legelszántabb rajongóké.