Két Teen Choice-díjra jelölték a Paramore-t

Yup, most, hogy megjelent az After Laughter és vele egyidejűleg az együttes újra elkezdett turnézni és létezni konkrétan, várhatóan elkezdődnek záporozni majd a különböző jelölések és díjak. Elsőként most két Teen Choice-ra nominálták őket, mégpedig a Choice Rock Group és a Choice Rock/Alternative Song kategóriákban. Az utóbbit a Hard Timesért.

Akinek van türelme a proxykkal szenvedni, az ezen a linken adhatja le a szavazatát az Egyesült Államokon kívülről. Az átadót egyébként augusztus 13-án tartják, a srácok pedig olyanokkal versengenek, mint pl. az Imagine Dragons, Lorde, a Twenty One Pilots, a Linkin Park vagy a Rag’n’Bone Man.

A Paramore egyébként 2013-ban állt először fellépőként a Teen Choice Awards színpadára (korábban már számtalan díjat átvettek itt), az akkori minikoncertet alább nézhetitek vissza.

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Három kategóriában jelölték a Paramore-t az Alternative Press Music Awardson

A három kategória közül az egyik a legelszántabb rajongóké.

Vélemény, hozzászólás?