Búcsút intett a közösségi oldalaknak Hayley, elkezdett dalszövegeket írni

Tegnap ünnepeltük az After Laughter megjelenésének negyedik évfordulóját, és a napokban volt 1 éves a Petals for Armor is, így Hayley egy nosztalgikus tweetsorozatban mondott köszönetet barátainak, majd tudatta a világgal, amíg dalszövegeket ír, felszívódik a közösségi oldalakról.

Oké, egy időre ez az utolsó reggelem a Twitteren! Csak a laptopomon twitterezek, így limitáltan használom csupán… De most tartok egy szünetet a közösségi oldalakon a mentális egészségem érdekében, amíg újratöltődök dalszövegírás közben/amíg próbálok megmaradni egy normálisan működő emberi lénynek 2021-ben.

– kezdte monológját, majd rátért arra, hogy a napokban volt egy éve, hogy kiadta azt az albumot, amire megesküdött, hogy sose készül el: első szólólemezét, a Petals for Armort.

Hayley köszönetet mondott Lindsey Byrnes fotósnak, aki nemcsak a Petals, de a Flowers for Vases képeit is lőtte; Joey Howardnak, aki nemcsak a Paramore basszusgitárosa, de ha fogalmazhatunk úgy, a Petals for Armor apja is; Elise Josephnek, akiről csak annyit tudunk, hogy kb. ő Hayley legjobb barátnője; illetve Brian O’Connernek, akit szerintünk be sem kell már mutatni nektek, ugyanis enyhén fogalmazva is Hayley-vel évek óta sziámi ikrekként léteznek.

Természetesen kedvenc énekesnőnk köszönetet mondott Zacnek és Taylornak is, akik segítették az egész folyamatot: bátorították őt, és hatásukra otthon érezte magát a szólóprojektben is, ami nem is csoda, hiszen Zac klipet is rendezett neki, Taylor pedig…

Hatalmas köszönet Taylor Yorknak, különösen, hogy az elmúlt 3 album elkészítése során velem együtt fejlődött – ösztönzött íróként, hitt bennem mint egy előadó, aki egyedül is megállja a helyét. Producerként a szart is kidolgozta a megjelent 15 dalból, ami számomra a világot jelenti, ő pedig alig fogad el elismerést értük.

Ám Hay nemcsak a barátainak mondott köszönetet, rosszakaróinak is „hálát” nyilvánított azért, hogy sebeket ejtettek a lelkén, melyeken valószínűsítve élete végéin dolgoznia kell. Hogy elárulták őt és olyan helyzetbe hozták, hogy megkérdőjelezte saját megérzéseit is, azt mondta:

Megpróbáltak a föld alá tenni, de nem tudták, hogy én egy mag vagyok.

Az After Laughterről is szó esett, minek kapcsán Hayley megköszönte nekünk, rajongóknak, hogy többet streameltük a lemezt az elmúlt pár hónapban, mint az elmúlt években. Azt is elárulta, hogy az AL a Paramore kedvenc Paramore-albuma, és hogy életük legcsodálatosabb korszaka volt megturnéztatni a korongot, és bármit is hoz a jövő, alig várják, hogy újra útra keljenek.

„Paramore forever and ever. […] Vigyázzatok magatokra. Veszítsétek, majd találjátok rá újra önmagatokra. Én is így fogok tenni. Találkozunk a másik oldalon<3” – búcsúzott utolsó mondatával a Twittertől és valószínűleg az Instagramtól is.

A Paramore hivatalosan is megkezdte hatodik nagylemezének munkálatait.

Hayley Nichole Williams (32)

1988. december 27.
Nashville, TN
Paramore
Good Dye Young

Életrajz →

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.