Kimosható hajszínezővel rukkolt elő Hayley és Brian

Úgy tűnik, a pózerpaszta ideje leáldozóban van, ugyanis Hayley és Brian – vagy ahogy a hajfestékek piacán elért teljesítményük után mostanában hivatkozunk rájuk: az ikonikus duó – tegnap új terméket mutattak be. A minap debütált, I’M BORED nevű hajszérumok ugyanazt a funkciót hivatottak betölteni, mint a Poser Paste, csak jóval természetesebb látszattal: ideiglenes, kimosható hajszínezőként alkalmazhatók.

Az első fotón a kissé természetellenesen ható, egy hajmosással eltávolítható Poser Paste látható, a másodikon pedig az I’M BORED, mely 2-6 hajmosásig őrzi meg a színét

Ahogy a többi GDY-termék, úgy az I’M BORED család tagjai is kaptak fantázianeveket: a szőke hajon bevethető rose gold színű szérum a Text UR Ex nevet viseli – a rózsaszín Ex-Girl hajfesték után szabadon –, a szürke a Swipe Leftre hallgat, a télizöld az Add To Cart címen fut, míg a sötétebb, barna hajra kifejlesztett produktumok Thirst Trap (padlizsánszínű) és Binge Watch (cseresznyeszínű) néven találhatók meg a webshop repertoárjában.

Brianék egy nagyon klassz kis reklámot is forgattak az I’M BORED-hoz, ezt fentebb meg is tekinthetitek, itt alább pedig a használati útmutatót nézhetitek meg Hayley-vel – természetesen magyar felirattal.

A Good Dye Young Twitter-fiókjáról egyébként kiderül, ha vibrálóbb és hosszan tartóbb színeket szeretnénk, száraz hajon kell alkalmazni a szérumot. Ha viszont valóban csak ideiglenesen szeretnénk beszínezni frizuránkat, nedves hajon ajánlott használni a 12 dolláros – nagyjából 3700 forintos – termékeket!

Kedvenc énekesnőnk amúgy nagyon elfoglalt volt az elmúlt időszakban: az elmúlt 3 hónap leforgása alatt nemcsak megjelentetett egy albumot, de együtt dolgozott a Tea Huntress nevű vállalkozással, hogy elkészítse saját teáit is – ezek kétféle ízben érhetők el –, ami mellett újra előrukkolt tavaly már bemutatott gyertyájával, és most az I’M BORED-dal is. Most már csak egy friss és ropogós Paramore-album hiányzik a teljes boldogsághoz!

Szerző: Salihu Dijan

2010 óta vagyok Paramore-rajongó, 2013 óta a Paramore Hungary főszerkesztője. Én felelek a honlap karbantartásáért, többek között a Minden a klipről-sorozatért, illetve a Paramore menü alatt található információk naprakészségéért.

Ezt olvastad már?

Ez történt mostanság a Paramore háza táján

Billie Eilish-duett, NFT-jogok, hatodik album és idei visszatérés tartja lázban az internetet.